Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogy reagálnátok?
Ha komolyan akarsz valamit, hívj el személyesen, ne a facen üzengess ismeretlenül, nem vennélek komolyan.
A face egyébként, sem erre való.
Meg se szoktam nézni, hogy írt-e olyan, aki nem az ismerősöm. Olyat meg nem jelölök vissza, akit nem ismerek. A Face nem erre való.
Ha élőben odajönnél (mikor nem épp háromfele futkosok egyszerre, szóval nyugi van), annak örülnék.
Sehogy, mert csak ismeros tud ramirni, ismerosnek pedig csak ismeros ismerose tud jelolni.
Amugy gaz. Semmit nem tudsz rola. Lehet ferje, gyereke van.
Az az igazság, hogy ha tetszettél volna neki, akkor már flörtölt volna veled. Ez a nőknél ösztönösen kibújuk a zsákból, ha egy alfa van a közelükben.
Egy mosoly, egy kedves pillantás, egy kacér tekintet, ezek a tipikus jelek ilyenkor.
Onnan tudom, hogy engem állandóan ilyenek érnek mert magas vagyok, izmos és jóképű. Persze a ruhám sem a turkálóból van és a nők ezt is könnyen levágják.
Lótetű, te meg a flörtölés/udvarlás egy könyvben sem vagytok említhetőel, szerintem te vagy az utolsó a földön, akinek ebben tanácsokat kéne osztogatni.
23/N
Írhatsz neki, de én személy szerint el sem olvasom, amit idegen írt, a jelölést meg visszautasítom.
Ha annyi nincsen benne, hogy szmélyesen! jöjjön oda, akkor hagyjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!