Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elozoheten oszejottem egy csajjal es nemtudom el e mondjam neki hogy regebben lefekudtem a testverevel. Csajok ti hogy reagalnatok?
Figyelt kérdés
nagyon birom,de nem tudom elmondja e neki
18/f
2013. jún. 9. 17:39
2/7 anonim válasza:
Szerintem inkább tőled hallja, de nem lehet hogy ezt már tudja?
3/7 anonim válasza:
ha jóban vannak, már tudja, felhozhatod, ha neked úgy jobb
ha nem, nem fogja megtudni, akkor ne mond el
4/7 anonim válasza:
hát figy a csajtól függ milyen a mentalitása.
és lehet hogy már ő tudja is hogy emgvolt neked a tesója. (elmondhatta simán, vagy valahogy kiderült)
És lehet csak téged akarnak kelepcébe húzni..xD
nah jó ez angyon amcsi filmes story lenne...
am sztem ha elmondod tuti lapátra tesz.
5/7 anonim válasza:
Lehet h tudja..de mondd el te neki! Mert ha én a tesómtól vagy 1-2 hónap után mondanád akkor nagyon kiakadnék..
6/7 A kérdező kommentje:
persze tartok töle ha közlöm vele egyböl lapátra fog tenni..de am ma reggel meg az anyja szexizett velem,szoval nemtudom most mivan:\
2013. jún. 9. 17:45
7/7 anonim válasza:
na ez kamu, ilyen nincs, egy nőnek van annyi esze a kölkeinek a haverjaival nem csinál ilyet, bocs ezért nem hihető a szöveg
addig igen, hogy megvolt a tesó,
a csajnak mond meg az igazat, ha egyáltalán ez igaz, a reakció utána derül ki N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!