Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok ha tömegközlekedésen leszólítana titeket egy fiú?
Naponta buszozok, és nem szeretem, ha megszólítanak rajta. Főleg az öreg emberek monológjait nem bírom, de az sem sokkal jobb, amikor egy fiú csinálja. Örülök, hogy végre folytathatom a reggeli pihenést suli előtt, vagy megpihenhetek suli után, hallgathatok zenét, VÉGRE elmerülhetek a kis világomban...erre jön egy csávó, és be nem áll a szája. Remek. :DD
17/L
Pont ma volt, hogy láttam egy tökre szimpi srácot, aki nagyon nézett, úgyhogy én is gyakran néztem oda, rámosolyogtam, aztán 1-gyel előttem leszállt, és talán egy bátortalan intést láttam, de nem tudom igazán, hogy az volt-e...
Örültem volna, ha odajön, de szerintem ma már nagyon kevesen mernek megszólítani egy lányt :( pedig nem vagyok olyan, aki mindenkit elhajt, szívesen beszélgetek, viszont azt ne várja el tőlem senki, hogy én kezdeményezzek, nem hiszem, hogy rászánnám magam :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!