Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ahhoz ha egy vadidegen srác leszólítana a következő módon? Többi lent!
Szia ne haragudj hogy zavarlak .... helyet keresem , tudnál segíteni hogy hol találom? Lány készségesen válaszol, közben pici csevej és társalgás végén a leszólító srác azt kérdezné tőletek hogy meg e hálálhatja kedvességed mcdonalds-ba vagy egy pohár itallal, fagyival? Vélemény , kinek hogy jönne be? Esetleg más leszólítós ürügy ismerkedéshez lenne tippetek?
Nektek mi volt az eddig legjobb ürügy ami hozzásegített egy párkapcsolathoz ?
Ilyenkor egy csaj simán el küldhet anyádba,és a poén,hogy te provokáltad ki.
ha csajozol,akkor ne készülj előre,beszélgess vele,ahogy az élet hozza.Én is úgy szoktam.
Engem már szólítottak le így, szerencsétlen srác eltévedt:D
Utána beszélgettünk, ameddig jött a busz és elköszöntem, pedig akart volna még mondani valamit, de inkább nem vártam meg, nem akartam ismerkedni.
Amúgy jó duma, csak ne legyen túl átlátszó.
Ha jól nézel ki duma lényegtelen haver :D
Ha rosszul akkor is, mert zikker, hogy el leszel hajtva nagyon csúnyán.
ez mind tőled függ, hogy bejön e a fickó neked.
Első néhány perc beszélgetésből már kiderül kiféle-kefél e :)
de ha jól néz ki hát megér egy próbát.
egyszer a villamoson szemeztem egy fiúval sokáig. aztán utánam jött miután leszálltam.
de mivel csak távolról volt jóképű, közelről már csúnyult. ezért nem lett semmi a dologból :))
Hű, nem kell messzire menni a felszínes véleményekért, ahogy a kedves válaszolók kommentjeit olvasgattam. Ha nem egy görög isten a hapsi, mehet is a sunyiba, mi?
Na de hogy a kérdésre válaszoljak, nekem lényegtelen, hogy néz ki az adott ürge - ha az illető a jófejség határain belül mozog és nem az "ostoba" kategóriába tartozik, simán elhaverkodok vele. A többi meg... idővel bederülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!