Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, most őszintén ti mit reagálnátok erre?
Azt hogy első randin, ha ÉN nem kérdezek rá, akkor NEM kell az orromra kötni. Persze vannak széplelkű, empatikus, megértő lányok. De azért sok lány azon agyalna, mi a csuda lehet benned a bibi, amiért csak most alakul valami.
Szerintem amíg alakulóban van a dolog, addig ne azzal hozakodj elő, hogy nincs tapasztalatod. Mert az esetek többségében a defektet fogják keresni. Majd ráér akkor amikor már közvetlenebb a viszonyotok és sokat már nem nyom a latba.
Nem csökkennének az esélyei, sőt még mondhatnám azt is, hogy pozitívum, hogy nem húzta végig a fél város lányait.
Hú most milyen furcsát mondtam, mi?:D
Amúgy ha tetszik a személyisége, vannak ambíciói, tervei, jól lehet vele kommunikálni, akkor semmi akadálya nincs, hogy tovább ismerkedjünk.
De tényleg nem kell első alkalommal az orromra kötnie, hogy még nem volt senkivel, ez olyan hangulatromboló. Miért kéne az első randin szóba jönnie a szexnek, nem ér rá később?
Na, szóval egyáltalán nem lenne vele semmi para.
Ha így értetted, akkor semmivel sem csökkennek az esélyei.
Nekem egy sok évig tartó kapcsolatom volt, ahol a fiú 22 évesen szűz volt még.
Nem gond. Ez egy állapot, amit nem kell tullihegni. Megmondanám, hogy: rendben van *mosoly*, egyébként még én sem. Úgyhogy pláne nem gond.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!