Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna? Mit reagálnátok, hogyan viselkednétek. De őszintén. 25n
Ismerkedem egy sráccal. Még az elején tartunk, de alakulgat a dolog. Helyes, rendes srác, sok lányhaverja/ismerőse van.
Én inkább visszafogott stílusú vagyok. Persze mikor kettesben vagyunk, vagy neten beszélgetünk elengedjük magunkat, megértjük egymás, poénkodunk stb.
Viszont ezek a csajok feltűnési viszketegségben szenvednek. Nagyszájúbbak, szeretnek a társaság középpontjában lenni. Tudjátok szerintem milyen tipusú lányok. Vihognak, hangoskodnak és a jelenlétemben ölelgetik a srácot, bújnak hozzá... Biztos van amelyiknek bejön. Nem r!b!k vagy ilyesmi, nem is ismerem őket annyira, hogy ilyesmit merjek mondani, de én nem nagyon szeretem felverni a táját, ha beülök valahová. Nem is nagyon tudok velük kommunikálni, bár távolságtartóak velem. Megszokott társaság, én vagyok a kakukktojás.
Ti hogyan reagálnátok, viselkednétek, ha a jelenlétetekben ennyire közvetlenek lennének más lányok azzal a sráccal, akivel ismerkedtek, jóban vagytok?
Egy dolog a vihogás, hülyülés, de ez a "mászás"... Én érzem kellemetlenül magam. Olyan, mintha ezzel jeleznék, kivülálló vagyok...
Jó, nem vagyok együtt a sráccal, de társaságban akkor is hülyén jön ki. Én nem mászom, nem is másznék a haverjaimra. Mellesleg fiatalabb a srác, meg a csajok, meg az egész társaság nálam pár évvel.
Ne is foglalkozzak velük. Nem fogok belemenni semmi "játékba". Úgy értem, hogy nem fogok se célozgatni semmire, se rámászni a srácra direkt és látványosan, hogy bosszantsam őket. Gyerekes lenne és én így nem viselkedek társaságban.
Szerinted ez a jó döntés, de ne felejtsd el. Egy torzult, magából kifordult világban élünk.
Így egyedül fogsz maradni, és "beledöglesz" amire a szőke herceg egyáltalán felnyergeli fakó lovát.
Én másképp cselekednék a helyedben.
23/F
Voltam már ilyen szituban:)Ebben olyan vagyok,mint te,az ilyen nagyon közvetlen emberek szabályosan irritálnak.Főleg,ha hangosak is.
Ha a srácnak bejössz,úgy,ahogy vagy,akkor ne rágódj ezen!Biztos pont az tetszik neki benned,hogy te tudsz visszafogottan,"titokzatosan" viselkedni és nem érzed magad a világ közepének.
Ha nagyon zavarna,akkor beszéld meg vele.De szerintem csak annyit fog mondani,hogy ezek a lányok ilyenek,de neki ez nem jelent semmit:)
19L
Meg kellene találnotok a módját,hogy négyszemközt találkozzatok a fiúval.
De ha összejöttök és ezek a csajok továbbra is másznak rá akkor gondolom azt már nem hagynád szó nélkül.
Biztosan megy a susmus a hátad mögött,ezek a csajok birtokolni akarják a fiút és nem örülnek neked.A sráccal kell tisztáznod,hogy mi van köztetek és ha úgy alakul a dolog akkor le kell állítania a többi lányt,legalább annyira,hogy ne érjenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!