Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, Férfiak mit reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, Férfiak mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Mit reagálnátok, ha egy fiatal (18körüli) lány odamenne hozzátok beszèlgetni az utcán? Mi a "jó indok" odamenni?
2015. nov. 22. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Én végig nem érteném mit akar tőlem. Felmerülne, hogy szemétkedik/poénkodik és valahol suttyomban rajtam röhögnek a barátnői - esetleg a barátja is.

Másodjára, hogy tuti ki akar használni...

2015. nov. 22. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok paranoiás. Ha kedvesnek tűnik, nem ilyen p*csás, akkor bármivel odajöhetne, szívesen válaszolnék. Bármi lehet belőle :)
2015. nov. 22. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha kedvesen jönne oda, és ismerkedni akar, örülnék neki!
2015. nov. 22. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, meg próbálnék komunikálni vele, de valószínű hozzám nem merne odajönni, vagy ha oda is jönne hamar továbbállna.
2015. nov. 22. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem egy nőtől maximum annyira várható el, hogy tegye meg az első lépést! szinte mindegy is, hogy mi az, egy a lényeg, hogy legyen a férfinak alkalma "fogadni".

pl: ha odajönne hozzám egy csaj megkérdezné, hogy mennyi az idő. válaszolok. mosolyogna és mondjuk megkérdezné, hogy hol vettem a cipőmet vagy a táskámat, mert tetszik neki és elvinné oda vásárolni az öccsét. ez mondhatni egy szélsőséges példa, mert milyen hülye egy párbeszéd, de ha tetszik nekem a csaj akkor csak jót mosolygok magamban és ráhajtok! szerintem nem kell jó indok, elég ha odamész, mert ha tetszel a srácnak akkor nyitni fog!

2015. nov. 22. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
én nagyon értékelem a bátorságot, és hogy nem tartja olyan tipikusan "gáznak" hogy odajöjjön, és tegyen valamit az ügy érdekében.
2015. nov. 22. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen történne és kedves, látszik rajta, hogy intelligens (mondjuk nem ásóval eszi a levest) akkor örülnék neki. Adott helyzetben biztos, hogy kicsit meglepő lenne de valószínűleg próbálnék neki segíteni ha olyan jellegű a kérdés és előfordulhat, hogy visszakérdeznék eleinte ilyen általánosabb dolgokat és ha még mindig kedves és barátságos, akkor elhívnám egy italra vagy ebédelni/vacsorázni, sétálni, stb...

Talán valami ilyesmi. De erre itt igen kicsi az esély :)

2015. nov. 22. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Furcsálnám, ugyanis nem vagyok jópasi. Arra gondolnék hogy valami Jehova tanúi, vagy árusító ügynök:)
2015. nov. 25. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!