Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Férfiak mit reagálnátok?
Én végig nem érteném mit akar tőlem. Felmerülne, hogy szemétkedik/poénkodik és valahol suttyomban rajtam röhögnek a barátnői - esetleg a barátja is.
Másodjára, hogy tuti ki akar használni...
szerintem egy nőtől maximum annyira várható el, hogy tegye meg az első lépést! szinte mindegy is, hogy mi az, egy a lényeg, hogy legyen a férfinak alkalma "fogadni".
pl: ha odajönne hozzám egy csaj megkérdezné, hogy mennyi az idő. válaszolok. mosolyogna és mondjuk megkérdezné, hogy hol vettem a cipőmet vagy a táskámat, mert tetszik neki és elvinné oda vásárolni az öccsét. ez mondhatni egy szélsőséges példa, mert milyen hülye egy párbeszéd, de ha tetszik nekem a csaj akkor csak jót mosolygok magamban és ráhajtok! szerintem nem kell jó indok, elég ha odamész, mert ha tetszel a srácnak akkor nyitni fog!
Ha ilyen történne és kedves, látszik rajta, hogy intelligens (mondjuk nem ásóval eszi a levest) akkor örülnék neki. Adott helyzetben biztos, hogy kicsit meglepő lenne de valószínűleg próbálnék neki segíteni ha olyan jellegű a kérdés és előfordulhat, hogy visszakérdeznék eleinte ilyen általánosabb dolgokat és ha még mindig kedves és barátságos, akkor elhívnám egy italra vagy ebédelni/vacsorázni, sétálni, stb...
Talán valami ilyesmi. De erre itt igen kicsi az esély :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!