Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ti erre hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti erre hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Van két pasi, akik barátok. Az egyik esélytelen nálatok, viszont a másik nagyon tetszik és kölcsönös a vonzalom. De mégis visszautasít benneteket, mert a barátjának nagyon tetszetek és nem akarja őt hátbadöfni.

Mit tesztek ilyenkor? Megbeszélitek hárman? Vagy lemondotok arról is aki tetszik?

2015. okt. 6. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet a hoppon maradt fél engedélyét kérni,de a kérdés inkább az,hogy te mit teszel ebben a helyzetben?
2015. okt. 6. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a srac baratja Hu barat nem all kettonk koze en csak ennyit mondanek a ket fiu elott es hagynam,hogy megvitassak.

18/L

2015. okt. 6. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Na ilyen egy igazi barát!

Amúgy nagyon hülye helyzet, ezt a két pasinak kéne egymásközt megbeszélni. Meg persze kerdés hogy a kiszemelt pasinak mennyire tetszik a csaj ..

2015. okt. 6. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Az exem barátja randizott velem. Én visszautasítottam kedvesen, mert sajnos nem vonzódtam hozzá. Erre megismerkedtem a haverjával, s összejöttem vele elég hamar. Hát őt nem izgatta a dolog, csak annyira hogy már amikor összejöttünk, utána beszélt a haverjával, hogy na ez van, remeli nem baj. Aztán kicsit szünetelt a barátságuk egy ideig. Aztán megint barátkoztak.
2015. okt. 6. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!