Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha az új párotok közölné veletek, hogy nem tudja hogy mit érzel iránta?
Én ugyanis nem tudom hogy a barátom szerelmes-e belém, vagy sem és valahogy szeretném neki jelezni, hogy ha nem szerelmes, akkor ne járjunk csak azért hogy elmondhassa hogy van barátnője. Két hónapja vagyunk együtt, és még mindig elég bizonytalan vagyok. Azt biztosan érzem hogy nem lángol, de azt mondják hogy az a fajta szerelem nem is jó...
Én szeretem, és nem akarom hogy kimondjon olyat amit még nem akar, de legalább valami jelet szeretnék, hogy folytathatjuk-e vagy jobb lenne abbahagyni.
"Azt biztosan érzem hogy nem lángol, de azt mondják hogy az a fajta szerelem nem is jó"
Wut? Ki mondja ezt? Sose hallottam még ilyen baromságról.. egy szerelemnek pont, hogy lángolnia kell az elején, ami idővel alábbhagy. Ha már az elején sincs lángolás, az nem jelent túl sok jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!