Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lenne barátotok és szeretőtök, és szóbakerülne, és a szerető közölné a pasitokkal hogy vele csal a barátnőd, akkor megsértődnétek? Vagy hogy reagálnátok?
A szeretőt általában titokban tarják...de milyen dolog az hogy beáruljon?
és egyáltalán milyen dolog az , hogy a barat mellett még szerető is legyen?
amugy megsértődnék...de egyben magamra haragudnék....elvesztem a párom a saját hülyeségem miatt....
16L
Igazság szerint, nagyon nem sértődnék meg, hiszen, számomra a barát az barát, és nem tartanék mellette szeretőt az tuti.
Más kérdés, hogy elvárható lenne a szeretőtől, hogy nem szól róla.
De jogtalannak érezném a megsértődést. Esetleg a barát részéről ennél nagyobb amplitúdójú érzelmeket és indulatokat igen. De nem sértődnék meg, magamat sodortam volna ilyen helyzetbe.
Bocs ez lemaradt, igazad van , hogy nem örülsz neki, de nem sértődhetsz meg.
A második vagyok.
-fizikuslány-
félrekefélsz és még te sértődj meg? :D
nem erkölcsi példát akarok most neked adni, én is volt ilyen helyzetben (szerelmi3szög) de eszembe nem jutott volna megsértődni... ez ezzel jár. vagy lebuksz, és buksz mindent, vagy időközben megjön az eszed és kirúgod a szeretődet, vagy van még biztosan pár variáció :)
de ez egy ilyen játék, ott a lebukás veszélye. ennek tudatában vágtál bele, hát nincs min megsértődnöd, csak magadra haragudhatsz, de majd sajnos úgyis utólag leszel okos, mint ahogy ez lenni szokott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!