Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan reagálnátok rá, ha a barátotok közölné veletek hogy hónalj fétise van?
nézze Tóth Gabit a tehetségkutatós okosságban, gyakorlatilag a hónalját bámulhatja egész idő alatt.
Nem reagálnék túl jól, csiklandozna, ha csókolgatná, odanyúlkálna, és nekem ez bizarr is, ugyanúgy ahogy a sok mostani egyéb barom fétiskedés. Lábfej, fül, és még ki tudja mire gerjednek ebben az elfajzott világban. Mama véleménye mérvadó: menjen el mindenki kapálni, akkor nem lesz energiája a hülyeségre:-)
Komolyra fordítva:szar ügy, ha ő gerjed, és Te nem, akkor nyilván előbb-utóbb keres valakit akinek ez nem probléma. Ha viszont Te is bírod...akkor minden oké, de gondolom ebben az esetben ki sem írod ezt a kérdést.
nekem már volt ilyen ismerősöm, FOLYAMATOSAN a hónaljam bámulta, szerintem vicces volt, nem akadnék ki :D:D
14/L
Nagyon meglepődnék, ne 3 év után találja ki, ha eddig nem volt, amúgy is Párom, popsimért van nagyon oda.
Ha ez annyira bejön neked, keress olyan lányt, igaz egyből nem derül ki, így csak reménykedhetsz, hogy őt nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!