Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, hogyan reagálnátok rá, ha a párotok elmondaná nektek, hogy más nőket is vonzónak talál, és szívesen lefeküdne velük?
Ha ezt mondaná a férjem, de nem próbálná meg ténylegesen le is fektetni azokat a bizonyos nőket, akiket vonzónak talál, akkor nem zavarna.
Ha sorra meg is dugná valamennyit, azon már lehet hogy kiakadnék. :)
Most ez komoly kérdés? Igaz nem vagyok nő, de nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak rá.
Mert ez természetes ha egészséges hetero férfiről beszélünk.
Vagy ha azt mondaná, hogy fúj a többi nő undorító. Akkor megkérdeznéd mennyire hazug?
Vagy veled abszolút nem fordul elő, hogy a párodon kívül megnézz más férfit?
(mondjuk a lefekvés kissé túlzás a részéről, de ameddig csak képletesen érti és csak téged visz ágyba, addig nem látom itt hol a gond. Mert ha mást mondana tényleg hazudna. És akkor az szerinted jobb lenne?
Én ffi létemre soha nem mondanék ilyet a kedvesemnek, mert megbántanám vele.
Akit szeretek, azt nem akarom megbántani.
És tudod, valahol én is ezt várom el tőle.
Viselkedj úgy, ahogy elvárod, hogy mások viselkedjenek veled...
Te vagy az a férfi?
Amennyiben nem akarod megcsalni a párodat, ne mondj neki ilyet.
Mi nők, nem vagyunk ostobák. Tudjuk, hogy más nő is tetszik a parunknak, sőt még meg is kívánhat másik nőt. De!
Elvárjom, hogy ne csaljon meg a párom, és ennek fejében annyit gondolhat más nőkre, amennyit akar.
Ha mar szóba hozza a dolgot, akkor feltételezem, hogy ez fontos dolog neki, tehát előbb utóbb meg fogja tenni, mármint megcsal.
Szóval ez nem tűnik ígéretes kapcsolatnak, ha mar az elején fontosnak tartod megosztani vele, hogy ő csak egy a sok lehetőség közül.
Szarul esne, mert nem látom értelmét, hogy elmondja. Mit szólnál, ha néznétek egy filmet, és a barátnőd azt mondaná: "Ejha, ezt a Chris Evans-t úgy leszopnám!"
Csak őszinte lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!