Szakítás helyett családalapítás? Mit reagálnátok?
Azt, amit te. Futás a gyógyszerért.
Szép nagymonológ volt, és egész pontosan ugyanolyan hibás vagy, mint a pasi. Úgyhogy nem értem, mire ez a nagy felháborodás.
Mit aggódsz olyanért, ami még meg sem történt? Vedd be a tablettát, aztán majd meglátod.
Te legalább olyan felelőtlen voltál, mint az exed (vagy hogy nevezzem). Ha már dugni visszamész hozzá, gondolkodj előtte a védekezésen is.
Mi pontosan a problémád? Nem kell hisztizni, teljesen megérdemled, amit kaptál, ha ennyi eszed van. Megszakítással védekezni? Hát, gratulálok!
Van kezed, van óvszer, fel tudod rá tenni, probléma megoldva. Te választottad a problémásabb utat, most meg parázol... ez van, legközelebb gondolkodsz, mielőtt szétteszed a lábad.
Nem értem mit háborogsz, te még butább vagy mint az exed...
"Hogy hiheti, hogy visszamegyek hozzá? " Mondjuk úgy, hogy tegnap megk*rt? :)
Lehet nem akar családot, csak jó voltál egy ürítésre. Te meg elég idióta voltál, hogy hagytad magad. Ez szar dolog, de mindig a nőknek nagyobb kockázat a szex... ha ennyi eszed sincs, hogy ezt tudd és egy óvszert felhúzz a pasira akkor meg is érdemled.
igen, kockázatos a megszakítás, tudom, és ahogyan írtam, ennek következményeit vállalnám is, ha úgy alakulna, és a felelősséget is, hogy hülye voltam.
de nehogy azt mondjátok már, hogy az tök rendben van, ha a pasi megígéri, hogy nem élvez el a nőben, aztán meg bocs mégis?!? mi a szemétség, ha nem ez???
Nem muszáj beleélveznie a nőbe, ogy lehessen gyek, ha gumi nélkül védekeznek egyrészt, másrészt ababn a helyzetben bárhány éves az ember nem biztos, hogy időben"ugrik"
Benne van a pakliban, nem feltétlenül volt szándékos, ismerek olyat, ahol épp a pasi várt volna, és ..hát nah..később szállt ki..lett is gyerek..( 72 órásellenére)
tudom, hogy nem biztonságos, és írtam is, hogy ha teherbeesnék a megszakítás hibaszázaléka miatt, vállalnám. a gyereket is és a felelősséget is. hányszor kell még ezt leírnom?
de azért az egy tiszta helyzet lenne. a kockázatok ismeretében közös döntéssel megtettük és kész. egészen más helyzet, mint megígérni hogy nem élvez el bennem aztán bocs mégis. és nem későn húzta ki, hanem egyszerűen a legcsekélyebb erőfeszítést sem tette hogy elkerülje ezt. állítólag kiment a fejéből szex közben. de nekem nagyon szándékosnak tűnik ez az egész. pláne hogy azóta derűsen ecseteli, milyen klassz lenne ha közös gyerekünk foganna... ez igenis aljasság, ami tök független attól, hogy amúgy a megszakítás mennyire biztonságos illetve mennyire nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!