Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás helyett családalapítá...

Szakítás helyett családalapítás? Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Elhagytam a párom 1-2 hónapja, de ő azóta is töretlenül szeretne visszakapni. Tegnap elcsábultam egy éjszakára. Nem szereti a gumit, én meg balgán belementem a megszakításos szexbe. Nem túl biztonságos, tudom. Pláne hogy közvetlenül az orgazmusom után közli, hogy hoppá, belémélvezett, bocsi. Azt hittem ott helyben megfojtom. Pedig nem suhanc már, közeledik az ötvenhez, van két felnőtt fia is, és erre azt próbálja beadni nekem, hogy őt elragadta a hév... Határozottan visszautasítja a vádat, hogy szánt szándékkal tette volna, de míg én esemény utániért kajtatok, ő derűsen álmodozik arról, hogy de jó lenne, ha teherbe esnék. Sajnos pontosan tudja, hogy az abortusz nálam kizárva, nem lenne szívem hozzá. Olyan mérges vagyok rá! Egy kicsit átérzem azoknak a pasiknak a helyzetét, akiket átvertek a fogamzásgátló tablettával. Nagyon rászedve érzem magam! Komolyan van ember, aki így akar családot csiholni egy gallyra ment kapcsolatból? Hogy hiheti, hogy visszamegyek hozzá? Ha csak simán a megszakítás hibaszázaléka miatt esnék teherbe, azt mondanám, oké, hülye voltam, vállalom, és felnevelem, egyedül, nagy szeretetben, ahogyan az első gyermekemet is. Ilyen alattomos módon viszont nagyon nem akarok teherbe esni!!! El sem tudom képzelni, hogyan viszonyulnék egy ilyen terhességhez. Hogyan képzelhette hogy majd így együtt egy boldog család leszünk??? Ti mit reagálnátok, ha veletek ilyesmi történne? Azon kívól persze, hogy rohanás van 72 órás tabiért. Teljesen le van zsibbadva az agyam a sokktól, hogy hogy tehetett ilyet!
2014. júl. 2. 16:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Cuki sztori...nem ecsetelem, h szerintem hülye vagy, mert azt már úgyis tudod!

Onnantól, hogy megfektetett simán belefér, hogy azt hiszi visszamész hozzá! Ennyi! Akitől nem akarok semmit, azzal nem kefélek! Főleg védekezés nélkül nem!

Amúgy te hány éves vagy?

2014. júl. 2. 17:30
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha el akartad hagyni = le akarod zárni vele a kapcsolatot, mi a fenének kellett lefeküdni vele?

Én nem a megszakítást nem értem, hanem úgy egyáltalán az egészet. Miért mentél bele?

2014. júl. 2. 17:35
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt emberek védekezés nélkül, megszakításos módszerrel akarnak szexelni. És szexelnek is. Istenem...

Soha nem mennék bele ilyenbe, vagyok annyira józan a pillanat hevében is, hogy védekezés nélkül nem! Amire már volt példa, megoldottuk máshogy.

Nem csak a pasi hibája ez, hanem a tied is. Az előváladéktól is teherbe eshetsz, akkor meg már nem mindegy, hogy beléd élvezett vagy nem? Dehogynem.

Vedd be az esemény utánit és levan a gond.

2014. júl. 2. 17:40
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Csak azt nem értem, hogy min hisztizel?

Egymásnak szögesen ellentmondó dolgokat teszel, és aztán azt várod, hogy mi döntsük el, hogy egy ilyen felelőtlen, önző alakhoz hozzámenj-e, csak mert képtelen vagy az apakomplexusodat kezeltetni. Lehet, hogy életkorban nem suhanc, de a lelkületében még rosszabb is annál.

1. Belédélvezett, jaj bocsi... - te pedig olyan hülye vagy, hogy lefekszel vele, mert ő aztán nem húz gumit...! Ha nem húz gumit, akkor nincs dugás. Pont. Mindig a nő diktál, szívem, mert a nő az, akinek pocsékabbak a következmények, ha nincs észnél a fogamzásgátlásban.

2. 50-es pasi, hatalmas nagy kapuzárási pánikkal, két felnőtt kölökkel a háta mögött - és TE mit akarsz tőle? Egy gyereket, nyílvánvalóan (azért van "elvekkel" kizárva az abortusz, ugye...), de úgy, hogy annak létéért sem vállalod a felelősséget. Hát köszi. Tudom, hogy milyen két ilyen ember gyerekének születni és felnőni, úgyhogy megvan rólad a véleményem. :(

Mit tegyél? Most elrohasz a tablettáért, aztán egy nőgygyászhoz (mielőtt a sok esemény utánival végképp szétbaxod a szervezetedet), ÉS most azonnal VÉGLEG kirúgod a pasit, legközelebb dugás helyett maszturbálsz, ha már nem bírsz a punciddal, végezetül pedig elmégy egy pszichiáterhez. Kicsellóztatod magadból az apakomplexust, és a saját kordnak megfelelő pasikhoz fordulsz, ÉS UTÁNA gondolkodsz a házasságon, AZTÁN pedig a gyerekvállaláson.

Merthogy egy gyereknek CSALÁDRA, apára ÉS anyára van szüksége.

Ps: Azért írtam ilyen keményen, mert ettől a sztoritól az én agyam zsibbadt le, nem is kicsit.

2014. júl. 2. 18:59
 15/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem sokkal több az esélye, hogy teherbe esel így, mint megszakítással. Tudod, ez nem csak attól függ, hogy épp mennyi g*ci folyik beléd :D De nem is értem, miért kell ezt egy felnőtt nőnek magyarázni.

Amúgy nem tudom mennyi ideig voltatok együtt, de ha nem rövid kapcsolat volt akkor nem hiszem el, hogy nem láttad rajta mikor fog elélvezni... Szerintem egy idő után már lehet annyira ismerni a másikat, hogy na hoppá, mindjárt kész lesz...

2014. júl. 2. 19:15
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólók már szinte mindent elmondtak, ami nekem is eszembejutott. "Ti mit reagálnátok, ha veletek ilyesmi történne?" - Akitől nem akarnék gyereket, azzal nem feküdnék le, így ez a kérdés tárgytalan. Még a gumi is kiszakadhat.
2014. júl. 2. 22:11
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Jaja, lehetnél elnézőbb!

Lehet nem vette be az Alzheimer- gyógyszerét és azért felejtett el kiszállni! :-)

De van jó oldala is! Legalább dugni még nem felejtett el! :-D

2014. júl. 2. 22:39
 18/32 anonim ***** válasza:
49%

Én nem tudom, hogy mi a problémája (tippem azért van) az előző valaszadóknak, de egyértelmű, hogy csak szapulni akarnak. Valószínű jól esik nekik, hogy megint van valaki, akit kioktathatnak és pocskondiázhatnak látatlanban, abszolút nem a kérdésre válaszolva.

Szóval, én értem, amit mondasz. A megszakítás az nem beleelvezes. A pasid tutira direkt csinálta, valószínű, az az aljas gondolata támadt, hogy így magához lancolhat.

Vedd be az esemény utáni, aztán remenykedj, h nincs baj. Ha meg van, akkor meglatod úgyis h mi legyen. Bármennyire is ab ellenes vagy, egy olyan terhesség, ami atveresbol fogant, nem egy áldott állapot. De ezt nyilván neked kell tudni. A pasid mindenesetre jól kiosztanam, és ha meglenne mégis a gyerek, a gatyáját is leszedném a gyerektartással

2014. júl. 3. 07:45
 19/32 A kérdező kommentje:

a megszakításos védekezéssel kapcsolatos fejmosásokat megértem. az oké. de a szemrehányást azért, hogy egyáltalán lefeküdtünk, nem. itt mindenki csak és kizárólag azzal és akkor szexel, akivel és amikor gyereket akar? hiszi a piszi.

amúgy sehol sem írtam a koromat, nem tudom miből gondoljátok az apakomplexust, vagy azt, hogy én gyereket akarok tőle. nem vagyok csikó, gyerekem is van már, egzisztenciám is, sőt, pszichológusom is. vannak kockázatok amiket tudok vállalni (valójában minden aktus kockázatvállalás, csak a mérték különböző), de az nem oké, ha a kockázat mértékéről más dönt helyettem. mert nem, egyáltalán nem mindegy, hogy megszakítás vagy beleélvezés történik. még akkor sem, ha az előváladéktól is teherbe lehet esni. a fogamzásgátlás nélküli szex pearl-indexe 85. a megszakításé 35. szerintem ez elég nagy különbség.

2014. júl. 3. 10:31
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

"itt mindenki csak és kizárólag azzal és akkor szexel, akivel és amikor gyereket akar? hiszi a piszi."

Ezt meg honnan vetted, már nem azért...? Ilyet senki nem mondott.

Azzal szexelek, akit szeretek, gyereket meg - legalábbis egyelőre - nem akarok.

Akinek egyéjszakás kalandjai is vannak, ők is nyilván védekeznek.

Viszont olyannal, akit már elhagytam, semmiképp nem bújnék ágyba egyetlen éjszakára sem, egyrészt, mert már voltam vele, és valamiért csak szakítottunk, másrészt a büszkeségem sem engendé, harmadrészt saját magamat aláznám meg.

2014. júl. 3. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!