Szakítás helyett családalapítás? Mit reagálnátok?
"itt mindenki csak és kizárólag azzal és akkor szexel, akivel és amikor gyereket akar?"
Nem. De miért olyannal, akit épp elhagytál, és elvileg nem akarsz vele kapcsolatot. Ez egy kicsit fura így. A pszichológusod mit mond??
próbáltam rövid és lényegretörő lenni a fő kérdésben, na meg a pasi szemszögéből szemlélni a dolgokat. ez jött, nem kell lovagolni a szavakon, nyilván abszurd az egész.
a pasi fejében viszont biztos egy szép kis család képe lebeg. ha terhes lennék, a szükséghelyzet majd biztos rávezetne engem, mennyire jó nekem vele, úgyhogy reményei szerint együtt maradnánk, és egy boldog családot alkotnánk.
Ha vállalod a megszakításos szexet, akkor azzal együtt azt is vállalod, hogy nem sikerül megszakítani.
Ki tudja, lehet tényleg direkt volt. És? Aljas dolog, de attól még te vagy a nagyobb hülye, hogy belementél.
Ugyanezt tudom mondani azoknak a pasiknak is, akik egy éjszakás kalandban elhiszik a csajnak, hogy tabit szed, aztán sír a szájuk, mikor jön a poronty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!