Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás helyett családalapítá...

Szakítás helyett családalapítás? Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Elhagytam a párom 1-2 hónapja, de ő azóta is töretlenül szeretne visszakapni. Tegnap elcsábultam egy éjszakára. Nem szereti a gumit, én meg balgán belementem a megszakításos szexbe. Nem túl biztonságos, tudom. Pláne hogy közvetlenül az orgazmusom után közli, hogy hoppá, belémélvezett, bocsi. Azt hittem ott helyben megfojtom. Pedig nem suhanc már, közeledik az ötvenhez, van két felnőtt fia is, és erre azt próbálja beadni nekem, hogy őt elragadta a hév... Határozottan visszautasítja a vádat, hogy szánt szándékkal tette volna, de míg én esemény utániért kajtatok, ő derűsen álmodozik arról, hogy de jó lenne, ha teherbe esnék. Sajnos pontosan tudja, hogy az abortusz nálam kizárva, nem lenne szívem hozzá. Olyan mérges vagyok rá! Egy kicsit átérzem azoknak a pasiknak a helyzetét, akiket átvertek a fogamzásgátló tablettával. Nagyon rászedve érzem magam! Komolyan van ember, aki így akar családot csiholni egy gallyra ment kapcsolatból? Hogy hiheti, hogy visszamegyek hozzá? Ha csak simán a megszakítás hibaszázaléka miatt esnék teherbe, azt mondanám, oké, hülye voltam, vállalom, és felnevelem, egyedül, nagy szeretetben, ahogyan az első gyermekemet is. Ilyen alattomos módon viszont nagyon nem akarok teherbe esni!!! El sem tudom képzelni, hogyan viszonyulnék egy ilyen terhességhez. Hogyan képzelhette hogy majd így együtt egy boldog család leszünk??? Ti mit reagálnátok, ha veletek ilyesmi történne? Azon kívól persze, hogy rohanás van 72 órás tabiért. Teljesen le van zsibbadva az agyam a sokktól, hogy hogy tehetett ilyet!
2014. júl. 2. 16:17
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
az imént idézett sorom erre a válaszra volt reakció: "Akitől nem akarnék gyereket, azzal nem feküdnék le, így ez a kérdés tárgytalan. Még a gumi is kiszakadhat."
2014. júl. 3. 12:08
 22/32 anonim ***** válasza:
Akkor miért úgy fogalmaztás, hogy "itt MINDENKI"?
2014. júl. 3. 12:24
 23/32 A kérdező kommentje:
jogos.
2014. júl. 3. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:

"itt mindenki csak és kizárólag azzal és akkor szexel, akivel és amikor gyereket akar?"

Nem. De miért olyannal, akit épp elhagytál, és elvileg nem akarsz vele kapcsolatot. Ez egy kicsit fura így. A pszichológusod mit mond??

2014. júl. 3. 14:40
 25/32 A kérdező kommentje:
párkapcsolatot valóban nem akarok vele, mert a mindennapokban rémes fickó, de a társaságát élvezem, kötetlenebb formában jó vele lenni. a pszichológusomnak még nem meséltem a kis kilengésemet, csak jövő héten megyek hozzá.
2014. júl. 3. 14:58
 26/32 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy egy beleélvezést hogyan lehet családalapításnak titulálni????
2014. júl. 3. 15:01
 27/32 A kérdező kommentje:

próbáltam rövid és lényegretörő lenni a fő kérdésben, na meg a pasi szemszögéből szemlélni a dolgokat. ez jött, nem kell lovagolni a szavakon, nyilván abszurd az egész.

a pasi fejében viszont biztos egy szép kis család képe lebeg. ha terhes lennék, a szükséghelyzet majd biztos rávezetne engem, mennyire jó nekem vele, úgyhogy reményei szerint együtt maradnánk, és egy boldog családot alkotnánk.

2014. júl. 3. 15:28
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha vállalod a megszakításos szexet, akkor azzal együtt azt is vállalod, hogy nem sikerül megszakítani.

Ki tudja, lehet tényleg direkt volt. És? Aljas dolog, de attól még te vagy a nagyobb hülye, hogy belementél.

Ugyanezt tudom mondani azoknak a pasiknak is, akik egy éjszakás kalandban elhiszik a csajnak, hogy tabit szed, aztán sír a szájuk, mikor jön a poronty.

2014. júl. 4. 20:29
 29/32 anonim ***** válasza:
37%
:-) :-) itt nekem màr az magas hogy elhagytam a pàrom 1-2 honapja..de tegnap elcsàbultam...egy dugasra..... valo szinü a pasid szàndekosan ėlvezett belėd mondvan.... ha te szorakozol akkor o is !!!!sztem a pasi most rög jot nevet rajtad!!!! Ha nem akarsz tole semmit akkor nen kell elcsàbulni......!!!! Es vedekezni kell!!!! Pasid csak üritett veled ...... nekem mar ez megalazo lenne hogy vissza jarok dugni!!!!! Azal dugok akit szeretek...akivel elek es a jovonket tervezem!!!!! tuti hogy te fiatal vagy... mert nincs ön negtartasod.... es ilyen hulyeseget kerdezel holott te tetted szet a labadat felelötlenül..... mar azt is el birom kebzelni hogy te akarod hogy babas legyel,csak a pasi mondta hogy bocsi veletlen nem huzztam ki.......:-) hoppa mekke fogtan??
2014. júl. 9. 16:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Na mi ujsag? Terhes vagy vagy sem?
2014. aug. 10. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!