Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK/LÁNYOK! Mit tennétek ha tetszenétek egy lányhaverotoknak/fiúhaverotoknak? Hogy reagálnátok erre? Hogy viselkednétek vele?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 09:25
1/9 anonim válasza:
A kérdés feltételezi, hogy én tudok a dologról, hogy én tetszem neki.
Szerintem természetesen viselkednék.
3/9 anonim válasza:
Nem hinném el, mert olyan nincs. Ha tetszenék egy lánynak, akkor már az elejétől kezdve nemcsak barátkozni akarna velem.
4/9 anonim válasza:
ha egy nagyon jó fiúbarátomnak megtetszenék de nekem nem tetszene, csak egy jó barát és tudnék arról h bejövök neki, akkor szerintem nem lenne már olyan a barátságunk mint volt mert zavarban lennék:s
5/9 anonim válasza:
több fiú ismerősöm van, akikre haverként tekintek, de tudom, hogy tetszem nekik, és nem lenne ellenükre valami komolyabb. én viszont foglalt vagyok, viszont ezeket a srácokat meg bírom, így természetesen viselkedek velük.
6/9 anonim válasza:
Ha elég mély a barátság, kb. olyan érzés lenne, mintha egy rokonomnak tetszenék.
7/9 anonim válasza:
Máshogy tudok vele beszélgetni zavarba vagyok:S
8/9 anonim válasza:
Ha nagyon jóban lennénk, természetes viselkednék, jólesne.
De ha épp csak megismertem, bár akkor meg nem vagyunk barátok, valószínűleg kerülném, ha nekem nem teszene.
9/9 mus musculus válasza:
Ugyanúgy, ahogy alapból viselkedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!