Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki, hogy vele álmodtam?
Adott egy lány, akivel egy rövid ideig beszélgettem tavaly, futólag ismerjük egymást csak. Nem is ismerjük, inkább tudjuk, hogy ki-kicsoda. Mivel nem volt különösebb közös témánk, ezért az internetes ismerkedés nem bizonyult célravezetőnek.
Nekem nagyon bejön és állandóan a fejembe jár, nyilván emiatt is álmodtam vele. Gondoltam megírom neki, hogy ezt meg azt álmodtam, talán tudunk beszélgetni kicsit.
Hülyének nézne, vagy egy próbát megérhet?
"Hülyének nézne, vagy egy próbát megérhet?"
Próbálkozni mindennel lehet, de a kimenetel egyértelmű: a lány elkönyveli, hogy megint ráírt valami szerencsétlen álmodozó fiúcska (akire már amúgy nem is emlékszik), te pedig elkönyvelheted az x-edik visszautasítást.
Ember. Azt megosztani a másikkal, hogy vele álmodtál és milyen csodálatos volt, eleve bensőséges viszonyt feltételez. Gyakran még a többedik randin is feszélyező vagy tolakodó hatást kelt ilyet benyomni, nemhogy ismeretlenül.
Az meg, hogy legyenek közös témáitok, alapnál is alapabb az ismerkedéshez. Akivel ez sincs meg, azzal teljesen felesleges komoly szándékkal próbálkozni.
Ha ezekkel újat mondtam, akkor egyelőre ne az ismerkedést erőltesd, hanem egyszerűen járj emberek közé, figyeld, tanulmányozd, valamint szép fokozatosan gyakorold, hogyan is működnek az emberi viszonyok, kapcsolatok, érintkezés, kommunikáció.
Szerintem ez aranyos :) De biztosan nem ezzel kezdenék a helyedben.
Egyszerűbb és ha visszautasít kevésbé kínos ha egyszerűen csak ráírsz és megkérdezed, hogy meginna e veled egy kávét valamikor.
Ha eljuttok a kávéig akkor maximum elmondod az álmos dolgot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!