Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El mondjam neki hogy vele álmodtam?
"Én szeretnék többet tőle,nem tudom hogy ő hogy van ezzel."
Egyáltalán tudja vagy sejti a kiszemelted, hogy bejön neked? Ha mindkettőtöknek egyértelmű ez a szimpátia, meg hogy ti most akár párkapcsolati célból ismerkedtek, akkor szerintem nyugodtan elmondhatod neki. De nem kell túlgondolni, csak mondd azt, hogy mostanában sokat gondolsz rá, meg egyik éjjel vele álmodtál. Viszont ha azt se tudja, hogy tetszik neked, akkor kicsit furán veheti ki magát, ha elmondod.
Kérdezted még, hogy mit szólnék, ha egy nő megírná, hogy velem álmodott. Ha ismerkedünk, akkor örülnék neki, jól esne. Ha egy barát vagy kolléganő lenne, akkor az álom tartalmától függ. Ha teljesen semleges az álom, akkor maximum beszélgetnénk, sztorizgatnánk egy jót róla, ennyi. De ha szerelmes vagy szexuális témájú lenne az álom, akkor lehet szöget ütne a fejembe, hogy bejövök neki, és ezt eddig hogy nem vettem észre. Ha egy távolabbi ismerős nő írná meg, nagyon meglepődnék, azon agyalnék, hogy ezt miért írta meg nekem, van-e ezzel valami célja.
Szia
Én nálam ugyan ez volt.
Két hete,vele álmodtam.
Le írtam neki,válaszolt..azóta is beszélünk,pedig nem tudtam, hogy én is be jövök neki,eddig ő se mert írni....szerintem le írhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!