Tegnap este (ma reggelre) mikor ébredtem, eszembe jutott, hogy az egyik fiú osztálytársammal álmodtam, hogy jártunk, és randizgattunk. Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem, és hogy egyáltalán van-e nála esélyem? 13/L
ezt írtam neki most facebookon.:
Szia.<3 Most a tegnap esti álmom után (amit rólad álmodtam) rájöttem,hogy nagyon megkedveltelek,és szeretnélek jobban megismerni. igaz ,hogy osztálytársak vagyunk,de szinte sosem beszélgetünk.:/ csak gondoltam elmondom az érzéseimet,ha nembaj.:) Szia.<3!
na már mind1...:/
:D
Visszaírt már? :)
Remélem te jobban jársz mint én...Én eddig egyszer voltam nagyon szerelmes, el is mondtam a fiúnak. Azóta nem beszélünk...
Bár ezek a szívecskék lehet hogy nem kellettek volna..:S
Ennyi is elég lett volna:
"Szia! Miújság? Hogy vagy?"
Ha visszaír, elkezdtek beszélni, és később ráérsz bővebben kifejteni (nincs kedved máskor is beszélgetni; sulikezdés előtt még összefutni valahol; elmenni fagyizni stb stb) aztán jöhet a kedvellek.
De ez a sok szívecske... ha esetleg nem írna vissza(nem festem az ördögöt a falra, csak megjegyzem), akkor sem azért nem válaszol, mert utál, vagy ilyesmi, csak lehet hogy megijedt ettől a hirtelen nyomulástól.
Nem írt vissza.de már oda volt írva, hogy látta.;) lehet,hogy tényleg csak megijedt,mert még nem volt barátnõje.:*
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!