Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lehetek? Osztálykiránduláson voltunk és én egy fiú osztálytársammal kerültem egy sátorba és este amikor
Figyelt kérdés
beszélgettünk közel ültünk egymáshozés váratlanul megfogta az arcom és megcsókolt én nem ellenkeztem mert nagyon jól esett. Összebújva aludtunk és simogattuk egymást .Ezek alapján meleg lehetek? 17/F2012. jún. 28. 22:04
2/28 anonim válasza:
apukám, ha rád köpnek sisteregsz.
3/28 anonim válasza:
Ezek alapján igen. Szeretnél még hasonló dolgokat csinálni vele máskor is? Érzel iránta valamit?
25/F (meleg)
5/28 anonim válasza:
EZ most kérdés?MELEG ÁLLAAAAAAAT!!!!
6/28 A kérdező kommentje:
ez a gond én is azt érzem hogy az vagyok mert nem bántam meg és ha le is szólnak akkor is ez van..
2012. jún. 28. 22:08
8/28 anonim válasza:
Nem, abszolút nem vagy meleg. Csak szereted a fiúkat!:D:D
9/28 A kérdező kommentje:
Ne szóljátok le nem ártott nektek! ne foglalkozz velük:) szerintem ha úgy érzed hogy ilyen beállítottságú vagy akkor olyan téren keresgélj és ne figyelj a bunkó beszólókra az a lényeg hogy boldog legyél :)
2012. jún. 28. 22:11
10/28 anonim válasza:
Ezt asszem másnak írtad nem ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!