Osztálykiránduláson miket lehetne csinálni este, hogy ne unatkozzunk?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva oszt.kirándulás és virrasztást tervezünk, de nem tudjuk miket csináljunk, hogy ne unatkozzunk.Valami jó ötlet?Előre is köszönöm!amúgy 13-14 évesek vagyunk2010. máj. 27. 18:01
1/8 anonim válasza:
14évesen mi ittunk/üvegeztünk/énekeltünk...
de persze nem akarlak rossz irányba terelni... :)
2/8 anonim válasza:
15-20an bezsúfolódtok egy szobába, rémtorténeteket meséltek, párnacsata, foci a folyosón (aztán menekulés az orjongo tanárok elol)...
3/8 A kérdező kommentje:
én szívesen mennék rossz irányba:D
csak hát az osztálytársak nem elég beválalósak :S
amúgy akármit írhattok én vevő vagyok mindenre, csak nem biztos, hogy a többiek be is válalják. amúgy csak 21-en leszünk+3 felnőtt
2010. máj. 27. 18:09
4/8 anonim válasza:
szerintem: vegyetek 10 üveg szeszes italt (mindegyik más) és számozzátok be 0-9ig. Ezután írjátok fel egy lapra a mobilszámotokat és amilyen számjegyekből áll, azokból az üvegből öntsetek egy pohárba és a végén megisszátok. Tuti OFF.:D
6/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a többiek nem válalják be a piálást:S mondjuk jó társaságban pia nélkül is jó a hangulat,de azért úgy buli a buli ha piálunk is:D
2010. máj. 27. 19:17
8/8 anonim válasza:
Análozzatok ésszerü keretek közt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!