Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Osztálykiránduláson miket...

Osztálykiránduláson miket lehetne csinálni este, hogy ne unatkozzunk?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva oszt.kirándulás és virrasztást tervezünk, de nem tudjuk miket csináljunk, hogy ne unatkozzunk.Valami jó ötlet?Előre is köszönöm!amúgy 13-14 évesek vagyunk
2010. máj. 27. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

14évesen mi ittunk/üvegeztünk/énekeltünk...

de persze nem akarlak rossz irányba terelni... :)

2010. máj. 27. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
15-20an bezsúfolódtok egy szobába, rémtorténeteket meséltek, párnacsata, foci a folyosón (aztán menekulés az orjongo tanárok elol)...
2010. máj. 27. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:

én szívesen mennék rossz irányba:D

csak hát az osztálytársak nem elég beválalósak :S

amúgy akármit írhattok én vevő vagyok mindenre, csak nem biztos, hogy a többiek be is válalják. amúgy csak 21-en leszünk+3 felnőtt

2010. máj. 27. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem: vegyetek 10 üveg szeszes italt (mindegyik más) és számozzátok be 0-9ig. Ezután írjátok fel egy lapra a mobilszámotokat és amilyen számjegyekből áll, azokból az üvegből öntsetek egy pohárba és a végén megisszátok. Tuti OFF.:D
2010. máj. 27. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
üvegekből*
2010. máj. 27. 19:01
 6/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a többiek nem válalják be a piálást:S mondjuk jó társaságban pia nélkül is jó a hangulat,de azért úgy buli a buli ha piálunk is:D
2010. máj. 27. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
activity :D poénos.:D
2010. máj. 27. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Análozzatok ésszerü keretek közt
2016. jún. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!