Mit csináljak a barátnőmmel este hogy ne unatkozzunk? (13N)
Van kedvenc filmetek? Nézzétek meg! Nem baj, ha már sokszor láttátok, nagyon jó lesz, hidd el :3
Szintén 13/L
:DDD
Attól függ, hogy hol vagytok. Pl. ha nyaralni, akkor el is mehettek egy sétálni a közelbe, le a parthoz, ilyesmi, persze ne késő éjszaka.
Filmezzetek, karaoke-zzatok! :-)
Zene bekapcs és táncoljatok meg énekeljetek.
Egyik elfoglaltságunk:
VIDEOKAT CSINÁLNI a telefonnal,bármiről,de csak felvenni nem szerkezteni meg ilyenek egy két ötlet:
-riportot adni (te vagy a műsórvezeteő és lesz egy vendéged és őt kiparódiázni meg bakikat csinálni aztán ebből jönnek a hülyeségek)amit ti elvesztek és vssza nézzitek.Nagyon vicces szokott lenni.Volt,hogy véletlen felbuktam a labdában miközben dumáltam és felvette a telfeon bnőm meg valami hülyeséget mondott rá annyiszor visszanézztük olyan hülye fejet vágtam :DD
Lehet reklámokat is késziteni: sampon,fogkrém meg ilyenek.
Pl most megy a forgatás.te reklámozol az uton egy sampon:
-nem akarja,hogy zsiros legyen a haja?
erre barátnőd,mint az utcán menő: uhh,mint magának?!
meg ilyenek.
-----------------------------------------------
kapcsoljatok be olyan zenét amit jól tudtok és ketten énekelnek benne és vegyétek fel miközben tátogtok meg fejeket vágtok.ezis vicces lesz.
----------------------------------------------
vegyetek 2 újságot egyik nállad egyikbnődnél utána csere utána kibeszélitek mit olvastatok >ha unatkoztok akkor ezis jó.
szexi vagy nem :)
öltözzetek fel minnél hülyébben és akkor szexi vagy nem,gondlom ismeritek a msort csak kicsit turbózátok fel.
-------------------------------------------------
ha megint unatkoztok:
hajcsnálás,körömfestés.
-------------------------------------------
ha szerettek rajzolni akkor rajzoljatok
-------------------------------------------
van egy játék a nevét nemtudom:
ki?kivel?hogyan?hol?mit csinálnak?ki látja?
elővesztek 1 vagy 2 lapot meg csináljátok a táblázatot és összehajtjátok,hogy ne lehessen majd látni mit irt a másik és akkor igy kiköltitek (felváltva)
pl ha te kezded akkor te irod be,hogy ki a barátnőd azt,hogy kivel te azt,hogy hogyan stb.stb.stb.
És akkor például:
Katica Jósi bácsival a kukában lágyan olvasnak.
Na persze 'durvábbak' is kijönnek,de ez csak egy példa.
eg deig ellehet vele lenni.
------------------------------------------------
turmix kisérlet.
Egyszerű vagy ketten találtok ki egy újabb turmixot vagy versenyeztek ki tud jobbat csinálni
csipsz főzés. mi csináltunk citromos csipszet :)
---------------------------------------------------
csukott szemmel kifesteni egymást.
remélem kaptatok néhány ikletet :D hirtelen ennyi jutott az eszembe,ha szoltok minél hamarabb még irhatok.
ma 15:53 vagyok.hát szivesen :)
válogassátok ki a ruhákat ami már nem kell nektek meg az összes kacatot amire már semmi szükségetek és tegyétek fel a teszveszre vagy vaterára.
Lefotozzátok és felteszitek,ha regisztrálva vagtok.
----------------------------------
PALACSINTASÜTÉS,de nem akárhogy (:
minden féle palacsintát,töltsétek meg minden élével.
sonkával,tojással,sajjtal meg ilyenek.
Nagyon finom a sós palacsinta nem csak az édes..
-----------------------
twitter meg neon sok klassz cucc van a neon.hu n is..
------------------
van néhány nagyon szuper film amit most adtak ki,hát már annyi dolgot irtam egész éjszaka fent lehettek :)
---------------
varrhattok is
---
najó egyre unalmasabbakat mondok :D
---------
ha van kertetek akkor menjetek ki nyársalni nagyon jó buli még ha a szülők is ott vannak..szalonnát..meg pillecukrot is nyársalhattok egy féle kerti partinak is elmehet..nembaj ha este van meg sötét,hisz a kertben lesztek.
--------------
ha van kertetek akkor a bnőd menjen be a házba te meg búj el a bnőd meg egy zseblámpával menjen ki.neked meg megkell ijeszteni még ha tudni fogja,hogy megakarod ijeszteni akkor is megfog ijedni.Nagyon vicces lesz,de ezt házban is lehet sötétben.
----------------
ja ha filmet nézztek akkor egy hatalmas dobozos fagyi melett tegyétek.Ha gondolod irhatok pár film cimet ami tetszett..csak akkor fél-7-ig szolnod kéne,mert megyek el itthonról :)
na jó szórakozást nektek.remélem segitettem.jók legyetek.hello
14L
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!ARI VAGY!
Ennyi sztem elég!köszii!
Na,hogy telt az este??Jó volt?? :)
És nagyon szivesen.
Jó volt!!Filmet néztünk..
ki?kivel játékoztunk
reklámokat "forgattunk"xD
jóó volt és köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!