Az lenne a gondom hogy lefeküdtem a barátnőmmel és nem használtunk óvszert. De vigyáztam. és lehet hogy terhes :/ mit tegyek? :' (
ha nem húztál gumit, akkor nem vigyáztál!!!!
felelőtlen vagy, ja és gratulálok :D :D
(ha nme jön meg a mensese( bízom benne, hogy tudod,mi az) akkor csináljatok tesztet)
szépen elveszed, megszületik a gyerek, örültök.
utána vállaltok még kettőt, felveszitek a szocpolt (tudom, már nincs...), majd ezt mint önerőt felhasználva felvesztek 20milla hitelt, lehetőleg CHF alapon.
ebből vesztek egy lerobbant parasztházat, azt félig felújítjátok, majd mégis lebontjátok és építetek egy újat.
erre persze már nem elég a pénzetek, de jön a tél, meg a második gyerek, így személyi kölcsönt vesztek fel.
Tavaszra persze csődbe megy a cég ahol dolgoztál, így utcára kerülsz.
Te leszel az a szerencsétlen, akit senki nem tud megmenteni a saját hülyeségétől, és aki azért fenyegetőzik öngyilkossággal, mert a gonosz bank el akarja árverezni a házát.
Szóval: inkább használj gumit!
mikor volt? 72 órás esemény utáni tablettát a nőgyógyász felír a barátnődnek, beszedi, idő előtti mensit okoz neki, és hónapokra hazavághatja a hormonháztartását. Nagyon fog neki örülni, de jobb, mint egy nem kívánt gyerek, gondolom.
Máskor meg lesztek szívesek VÉDEKEZNI!
Nem győzöm hangoztatni, hogy EZ A MÓDSZER NEM VÉDEKEZÉS!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!