Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lehetek? Osztálykiránduláson voltunk és én egy fiú osztálytársammal kerültem egy sátorba és este amikor
Szia. Szerintem elég necces a dolog, de ne könyveled el magadban egyértelműen ezt a "meleg vagyok" dolgot. Még fiatal vagy, egy csók még nem tesz téged igazán meleggé. A lányok is megcsinálják olykor, mégsem szól érte senki sem. A simogatás is egy olyan dolog, hogy jó, ki lehet próbálni. Olyat szerintem semmiképpen sem tegyél ami miatt rossz érzéseid lennének. Azt javaslom azért próbálj meg lányokkal ismerkedni először és figyeld meg magadat, a reakcióidat, a vonzalmadat a lányok felé. Ha nem megy, akkor lehet tovább gondolni ezt a "meleg" dolgot. Jelenleg ezt úgy látom, hogy csak egy pillanatnyi fellángolás.
25/F
"A kérdező kommentje:
Ne szóljátok le nem ártott nektek! ne foglalkozz velük:) szerintem ha úgy érzed hogy ilyen beállítottságú vagy akkor olyan téren keresgélj és ne figyelj a bunkó beszólókra az a lényeg hogy boldog legyél :)"
nekem már nem is a melegséggel van bajom,mert akármennyire kampányol a világ úgyis egyre több lesz valamiért.
ami mellett én nem tudok elmenni az a h.lyeség:)
ezt a fenti választ a másik éned irta vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!