Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta joban vagyok egy lany osztalytarsammal, egyszer mar felhoztam h lehetne tobb is koztunk, de nem lett. Par napja azonban este osszemelegedtunk, csokoloztunk es felig le is vetkozott. Szerintetek lehetne ebbol barmifele kapcsolat?
Tobbszor mondta mar h csak en hozok ki belole perverz hajlamokat;)
Illetve gyakran keresi a tekintetem es azt is mondta h jol erezte magat amikor egyutt toltottuk az estet.sokak szerint csak jatszik velem .es a csok elott is habozott picit, mondvan nehogy felre ertsem, de nagyon kivancsi ram...igazabol nem tudom hova rakni a helyzetet.ha mas nem ilyen baratsag extrakkal fele kapcsolatnak is orulnek(bar tudjuk mi lett annak is a vege).szoval regen nem akart el is felejtettem, de most h maskepp all a dolog, eltoprengtem...
Kicsit osszevissza, de remelem ki tudtok igazodni:)
Bocsi az ekezetekert.
Perverz dolgokat hozol ki belőle, csókolóztatok, félig levetkőzött, nagyon kíváncsi rád, és élvezte azt az estét veled.
Képzeld el, mennyire élvezte volna, ha nem puskázod el a tökéletes lehetőséget lehetőséget egy jó kis szexre.
Próbáld meg minél előbb ott folytatni, ahol abbahagytátok, azon később is tudsz majd agyalni, hogy mi lesz ebből hosszabb távon.
Akkor hogy akarod neki felhozni a következő alkalmat? :)
Persze hogy foglalkoznod kell vele, különben nem lesz második esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!