Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtartani azt a lányt barátnőként akit megkértem hogy legyen a barátnőm a facebook szerint valamilyen ok miatt?
1-nek: nem poénnak szántam
2.-nak: nem facebookon is gondoltam hanem hogy élőbe is járjunk
4-5-nek köszi szépen a javaslatot, de már kb. 2 honapja kedves vagyok vele, mert 3honapja ismerem és jo barátok lettünk és én az idő alatt nagyon megkedveltem :/ probálkoztam összejönni vele, de nem akart. de most meg nem tom h hogyan tudnám elérni azt h belém szeressen :s :(
idő kell neki...hidd el én mikor megismertem azt a fiút akkor azt mondtam h. soha nem fogok járni vele....ne add fel..minden nap beszélgessetek sokat:)
nem tudom h. hány évesek vagytok de nyugodtan elhívhatod moziba vagy ilyesmi és ha kifogásokat keres akkor csak mond azt neki h. barátilag hívod el...ha pedig bele megy rögtön akkor több esélyed van mint gondolnád:D
és ne valld be neki h. szereted/tetszik neked...pár hónap múlva ha ügyes vagy....ő fog beléd szeretni:D
sok sikert
4.-5. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!