Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történtek már ciki, kínos dolgok a párotok előtt? Pl. Esés. Vagy valamilyen kínos szituáció? Ilyenkor párotok reakciója mi volt?
Elestem nagyon mikor még nem jártunk.Nagy zokogás és pár perc seggenülős pihenés után felsegített,majd ültünk a parton,aztán hatalmas csókolózásba kezdtünk:)
Szép emlék!(bokaszalagszakadás volt)
Rengeteg. Alapvetően szerencsétlen vagyok, bár én az eséseket soha nem érzem kínosnak.
Volt olyan, hogy kifújtam az orrom, és ott ragadt egy zsepidarabka, amit nem vettem észre. A párom meg elkezdett fújolni. Én meg alapból parázós vagyok, félek, hogy kiábrándul stb. De aztán még azt is vállalta, hogy leszedi:D
Szóval nálunk inkább ilyenek történnek, mert ha elesnék mindig elkap:)
1. kommentelő: Nem úgy értettem, hogy emiatt szakít velem. Nem szakított velem, de szerintem vicces volt. Ő annyira nem nevetett, mint én. Én inkább kínomban nevettem.
3. kommentelő: Ez kicsit vicces, már bocsánat. Én is ilyesmikre gondoltam. :DD
Gellert hegyrol jottunk le, en gondoltam lecsalom az utolso 3 lepcsofokot es ugrottam. A haspresnek koszonhetoen egy ijesztoen hangosat fingottam.Egtem, de hazaig ezen szakadtunk.
Azota ha oda akarunk menni mindig poenkodik.Legutobbi szmogriadonal megkerdezte, hogy jartem e arra mostanaban...:D
20:54
Igaz, én romantikus vagyok, de én nagyon kinevettelek volna. :D
20:51
Neeeeeeeeee! Ne haragudj, de ez nagyon vicces. ><
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazán kedvesek vagytok! (és viccesek :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!