Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy kapcsolat a távolság miatt?
"Csak azt viszonozd, amit Ő tesz". Na, ez egy nagy baromság, már bocsi. Ez a gondolkodás a BIZTOS út az örök boldogtalansághoz.
Valószínűleg kihűlőben van a kapcsolat tényleg, vagy egy 3. személy is van már a képben. De ezt meg KELL beszélni őszintén és nyíltan. Az is lehet hogy (mivel említetted míg itthon volt se mondta ki amit érzett) egyszerűen csak az ottani magány és szürkeség miatt bezárkózott még jobban és nem tudja hogyan kellene kimutatni az érzéseit, vagy hogy igényed van rá hogy ki kellene neki. De erre van kisebb esély sajnos.
Az is lehet hogy előző butuska kommentelővel van egy szinten és mivel te sem mondod hát ő se mert bizonytalan benned. Az mondjuk nekem is fura hogy te mint nő nem beszélsz neki mindig az érzéseidről veletek kapcsolatban. Ne féljetek kimutatni ezt, mert csak jó dolgokat eredményezhet, ha mégsem mert tényleg olyan semmilyen a kapcsolat akkor jobb is ha vége lessz.
"Amint egyszer megtudod, mi a szeretet, készen állsz arra, hogy adj; minél többet adsz, annál több lesz neked. Minél bőkezűbben halmozol el másokat, annál több szeretet tör fel a lényedben.
A szeretet nem sokat törődik azzal, hogy a másik érdemes-e arra, hogy kapjon. Ez fukar hozzáállás, a szeretet pedig sosem fukarkodik. A felhő sosem törődik azzal, hogy az égbolt megérdemli-e. Esőt hullat a hegyekre, a sziklákra; mindenre, mindenhol. Feltétel nélkül ad, kikötések nélkül.
Ilyen a szeretet is: egyszerűen ad, élvezi, hogy adhat. Bárki, aki hajlandó elfogadni, kaphat belőle. Nem kell megérdemelnie, nem kell beleillenie semmilyen speciális kategóriába, nem kell megfelelnie semmilyen minősítésnek. Ha szükség van ezekre a megfelelésekre, akkor az, amit adsz, az nem szeretet, hanem valami más. Amint egyszer megtudod, mi a szeretet, készen állsz arra, hogy adj; minél többet adsz, annál több lesz neked. Minél bőkezűbben halmozol el másokat, annál több szeretet tör fel a lényedben.
A közönséges gazdaságtan egészen más: ha odaadsz valamit, azt elveszíted. Ha meg akarsz tartani valamit, nem szabad odaadnod. Gyűjtögess, légy fukar. Ennek épp az ellenkezője igaz a szeretetre: ha szeretnél belőle, ne légy fukar; máskülönben meg fog halni, áporodottá válik. Egyre csak adj, és friss források támadnak. Friss folyók áramlanak lényedbe. A létezés egésze beléd áramlik, ha feltétel nélkül adsz; ha adásod teljes"
Kérdezd meg hogy szeret-e, hogy mit szeretne hosszútávon a kapcsolatban, milyen elképzelései, tervei vannak, mire vágyik, mit szeret benned, mit nem kap meg a kapcsolatban.
És mondd el neki utolsó kérdésnél ha eljutottok idáig, hogy te erre vágysz, szeretnél biztos lenni az ő szeretetében, szeretnéd ha kimutatná ezt.
Kérd meg hogy ne macsózzon itt neked, mert te a szeretetre vagy vevő, nem a "hű de kemény vagyok én" stílusra.
De én pl. úgy voltam a párommal hogy ha elmentem mellette, akaratlanul is megsimogattam, anélkül hogy gondolkodtam volna rajta. Az ilyen ösztönös dolgok sokat elárulhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!