Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Talán hiányzik? :/
tavaly nyáron(augusztusban), volt egy srác, aki külföldi volt. facebookon ismerkedtünk meg, 2 hónapig napi szinten, több órát beszéltünk, kameráztunk msn-en. ismertem a családját, mindent tudtam róla, nagyon sokat beszéltünk. tetszettünk egymásnak, szinte úgy viselkedtünk mint a szerelmesek, mint egy pár, akik távkapcsolatban élnek. kicsit rosszul is éreztem magam, hogy még személyesen nem is találkoztunk, de így viselkedünk. októberben a suli, a szalagavató, érettségi miatt elég keveset,tudtam gépnél lenni. és mikor gépnél tudtam lenni, és beszélgettünk, már nem olyan volt mint pl egy hónappal ezelőtt. végül október közepén beszéltünk utoljára. azóta,volt h gondoltam rá, de nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget. így 1.5 év után ,viszont egyik nap megtaláltam a beszélgetéseket, amiket msn-en beszéltünk. és emlékeztem,hogy mennyire jókat beszéltünk, mennyire jól éreztem magam olyankor. megkerestem facebookon láttam,hogy már nem vagyunk ismerősök.
nagyon bánt,hogy akkor eltávolodtunk egymástól. újra szeretnék vele beszélni. de nem merek ráírni, mert rosszban váltunk el.
miért érzem ezt? hiányzik?
légyszíves csak normális válaszokat kérek
egyik képemnél még ott van a kommentje,ott rámentem, és láttam,hogy már nem vagyunk ismerősök...én nem töröltem, szóval biztos,hogy Ő volt. viszont az utolsó beszélgetésünk után 2 nappal volt a szülinapom, akkor még írt a falamra.
több ex-pasim van/volt, de egyiknél sem éreztem ezt mint nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!