Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? Talán hiányzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Talán hiányzik? :/

Figyelt kérdés

tavaly nyáron(augusztusban), volt egy srác, aki külföldi volt. facebookon ismerkedtünk meg, 2 hónapig napi szinten, több órát beszéltünk, kameráztunk msn-en. ismertem a családját, mindent tudtam róla, nagyon sokat beszéltünk. tetszettünk egymásnak, szinte úgy viselkedtünk mint a szerelmesek, mint egy pár, akik távkapcsolatban élnek. kicsit rosszul is éreztem magam, hogy még személyesen nem is találkoztunk, de így viselkedünk. októberben a suli, a szalagavató, érettségi miatt elég keveset,tudtam gépnél lenni. és mikor gépnél tudtam lenni, és beszélgettünk, már nem olyan volt mint pl egy hónappal ezelőtt. végül október közepén beszéltünk utoljára. azóta,volt h gondoltam rá, de nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget. így 1.5 év után ,viszont egyik nap megtaláltam a beszélgetéseket, amiket msn-en beszéltünk. és emlékeztem,hogy mennyire jókat beszéltünk, mennyire jól éreztem magam olyankor. megkerestem facebookon láttam,hogy már nem vagyunk ismerősök.

nagyon bánt,hogy akkor eltávolodtunk egymástól. újra szeretnék vele beszélni. de nem merek ráírni, mert rosszban váltunk el.

miért érzem ezt? hiányzik?

légyszíves csak normális válaszokat kérek

2012. jan. 11. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A modern generáció... ,,Letörölt fészbúkról, jajjmostmilesz..."
2012. jan. 11. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Csakis te tudhatod, hogy hiányzik-e. Biztos nagyon rossz, hogy már nem beszéltek. Letörölt facebookról?
2012. jan. 11. 16:52
 3/4 anonim válasza:
Szerintem jelöld be, és írj neki. Lehet, hogy haragban váltatok el, de biztos nem az lesz az első, ami ennyi idő után eszébe jut rólad.:) Szerintem próbáld meg, de vigyázz, nehogy csalódj. (pl. már nem fogtuk tudni olyan jól beszélgetni, nem válaszol stb.)
2012. jan. 11. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:

egyik képemnél még ott van a kommentje,ott rámentem, és láttam,hogy már nem vagyunk ismerősök...én nem töröltem, szóval biztos,hogy Ő volt. viszont az utolsó beszélgetésünk után 2 nappal volt a szülinapom, akkor még írt a falamra.

több ex-pasim van/volt, de egyiknél sem éreztem ezt mint nála...

2012. jan. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!