Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj ez ennyire vagy lehet nem fáj csak hiányzik? Talán sokat kérek? Bővebben bent.
Egyaltalan nem kersz sokat:P
En legtobbx ezeket szoktam mondani a bnomnek "szeretlek, hianyoztal, nagyon kivanlak, szepek a szemeid" mna meg van 1-2 de neki meg ez sem eleg:D:D:D
Mondta nekem talaljak ki vmi ujjakat xD (hat igen de ha azt mondanam hogy o a legszebb a vilagon akkor meg hazudnek xD)
18/F
szerintem nincs azzal semmi gond, ha ritkán mondja azt, hogy szeretlek vagy hiányzol, nem kell elcsépelni ezeket a szavakat. Az én párom is ritkán mondja, viszont amikor mondja elképesztően jól esik, és elolvadok:)
viszont elég fura, hogy nem mikrofonozik veled, mikor te igényelnéd... mit mondott, miért nem? amikor együtt vagytok akkor is ilyen "hűvös"? vagy akkor tettekkel érzékelteti, hogy szeret?
szerintem ha ezt elmondod neki nem erőszakolsz rá semmit! Azzal erőszakosabb vagy, ha sokszor mondogatood, hogy mennyire hiányzik, róla álmodsz stb, mert így szinte kikényszeríted belőle azt, hogy viszonozza.
így legalább választ is adna arra, hogy miért nem mondja:)
hát én forditva vagyok, vagyis abbol a szempontbol hogy én vagyok a fiu, és én nembirok magammal annyira mondanám neki hogy szeretem, de ha mondom, ő nem viszonozza. azt sms ben szokta irni hogy hiányzom neki, ma volt talán először hogy magától kimondta hogy hiányzotam neki, de amugy mindig csak akkor ha én mondom előbb.
miért szar érzés? mer nem érzed hogy ő is úgy szeretne mint te őt... ezér szar... mit meg nem adnék érte hogy úgy szeressen mint én őt... hogy megőrüljön nélkülem. nemrég irtam neki egy sms t, úgy 1,5 órája, semmi válasz :( kikészülök...
akkor megmondod neki, hogy komolyan akarsz vele erről beszélni, ne zavarja le egy okéval, mert neked ez nagyon fontos,és szeretnéd megérteni, hogy miért ilyen!
kommunikáció a kulcsa mindennek;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!