Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj ez ennyire vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ez ennyire vagy lehet nem fáj csak hiányzik? Talán sokat kérek? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy mint minden nő szeretem a romantikát. Mindig mondom a páromnak, hogy mennyire hiányzott meg minden. Ő meg azt mondja, hogy én is neki, de ha nem mondanám akkor nem is mondana semmit. Amikor mondom, hogy szeretlek akkor mondja, hogy ő is egyébként nem nagyon. Ma moziba voltam sajna ő nem ért rá. Aztán amikor mondtam, hogy olyan hiány érzettem van és tudom, hogy ki is hiányzott hát ő. Erre nem szólt semmit. MSN-en amikor beszéltünk mondtam, hogy bezélünk mikrofonon, mert már rég hallottam a hangját és szeretném hallani azt mondja nem. Amikor azt mondtam, hogy éjjel-nappal ő róla álmodok azt mondja jo. Semmi hiányzol/hiányoztál szeretlek vagy valami ilyen kis szó. Tudom, hogy ezt nem lehet kikényszeríteni, de annyira jol esne ha csak azt mondaná, hogy szeret vagy hogy hiányzom. Nem tudom, hogy elég érthetőe ha nem ak bocs. Miért rossz ez az érzés??? Vagy sokat kérek??????????????
2010. okt. 23. 18:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem kersz sokat:P

En legtobbx ezeket szoktam mondani a bnomnek "szeretlek, hianyoztal, nagyon kivanlak, szepek a szemeid" mna meg van 1-2 de neki meg ez sem eleg:D:D:D

Mondta nekem talaljak ki vmi ujjakat xD (hat igen de ha azt mondanam hogy o a legszebb a vilagon akkor meg hazudnek xD)

18/F

2010. okt. 23. 18:51
 2/19 A kérdező kommentje:
Nekem már annyi is elég lenne ha néha magátol mondaná, hogy hiányoztam szeretlek stb. Ez a pár szó engem mindig feldob/feldobna.
2010. okt. 23. 18:53
 3/19 anonim ***** válasza:

szerintem nincs azzal semmi gond, ha ritkán mondja azt, hogy szeretlek vagy hiányzol, nem kell elcsépelni ezeket a szavakat. Az én párom is ritkán mondja, viszont amikor mondja elképesztően jól esik, és elolvadok:)

viszont elég fura, hogy nem mikrofonozik veled, mikor te igényelnéd... mit mondott, miért nem? amikor együtt vagytok akkor is ilyen "hűvös"? vagy akkor tettekkel érzékelteti, hogy szeret?

2010. okt. 23. 18:55
 4/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ma nagyon elfáradt, mert kirándulni ment. Amikor együtt vagyunk akkor mindig összebujunk.:) Amúgy nem is azt kérem, hogy mindig mondja csak néha jól esne.
2010. okt. 23. 18:57
 5/19 anonim ***** válasza:
és ezt elmondtad már neki is?:)
2010. okt. 23. 18:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem, de ráerőszakolni sem akarom.
2010. okt. 23. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:

szerintem ha ezt elmondod neki nem erőszakolsz rá semmit! Azzal erőszakosabb vagy, ha sokszor mondogatood, hogy mennyire hiányzik, róla álmodsz stb, mert így szinte kikényszeríted belőle azt, hogy viszonozza.

így legalább választ is adna arra, hogy miért nem mondja:)

2010. okt. 23. 19:04
 8/19 A kérdező kommentje:
Ebbe bele se gondoltam. De félek, hogy csak annyi lesz rá a reakcioja hogy jo vagy ok vagy valami olyasmi ami azt sugalja, hogy nem érdekli.:(
2010. okt. 23. 19:06
 9/19 anonim ***** válasza:

hát én forditva vagyok, vagyis abbol a szempontbol hogy én vagyok a fiu, és én nembirok magammal annyira mondanám neki hogy szeretem, de ha mondom, ő nem viszonozza. azt sms ben szokta irni hogy hiányzom neki, ma volt talán először hogy magától kimondta hogy hiányzotam neki, de amugy mindig csak akkor ha én mondom előbb.

miért szar érzés? mer nem érzed hogy ő is úgy szeretne mint te őt... ezér szar... mit meg nem adnék érte hogy úgy szeressen mint én őt... hogy megőrüljön nélkülem. nemrég irtam neki egy sms t, úgy 1,5 órája, semmi válasz :( kikészülök...

2010. okt. 23. 19:06
 10/19 anonim ***** válasza:

akkor megmondod neki, hogy komolyan akarsz vele erről beszélni, ne zavarja le egy okéval, mert neked ez nagyon fontos,és szeretnéd megérteni, hogy miért ilyen!

kommunikáció a kulcsa mindennek;):D

2010. okt. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!