Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz megállapítás, hogy akiről sokat beszélek, ő hiányzik?
A párom elég sokat beszél sajnos másokról.Egyszerűen hiába mondom,hogy nekem ez nem jó,hagyja abba,rosszul esik.. nem vigasztal.:/ Nem mondja,hogy jó akkor nem beszélek másról..:( mindig,mindig másról beszél..a múltjáról.
Egyszerűen nem tudom ezt megemészteni.
Remélem érthető voltam.
Hát ez nem mindig igaz, mert pl: Én "szerelmes" vagyok egy fiúban, hiányzik most is, de nem beszélek róla, sőt, egy nap talán barátnőmmel 2 mondatot, aztán annyi..
Viszont lehet abba igazság hogy azért beszél arról a személyről akiről szokott, mert hiányzik neki, nagy sok esetben erről van szó... Szerintem probálj vele beszélni még egyszer, ha nem megy akkor mondd meg neki hogy "Többet nem akarok a múltadról hallani, vagy megérted vagy nem kell hogy együtt legyünk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!