Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez megállapítás?
A leszbi pároknak az egyik fele tényleg MINDIG fiús, rövid hajú és a másik fél pedig csinosan és nőiesen öltözködik?
Olyan nincs hogy mindketten nőiesen öltözködnek?
Nem, egyáltalán nem igaz, csak náluk jobban feltűnik, hogy egy leszbi párról van szó. Van olyan, hogy minkét fél fiúsabb és van olyan, hogy mindkét fél nőies. Sőt, szerintem ez utóbbi a leggyakoribb, legalábbis én a másik verziót soha nem értettem (mint ahogy a lányosságot a pasiknál sem).
Ha én egy nő vagyok aki a nőkhöz vonzódik, akkor én magam is NŐnek érzem magam, tehát úgy is akarok kinézni és a NŐkhöz vonzódom, tehát minél szebb és nőiesebb az illető, annál jobb.
Mondjuk van olyan, amikor valaki fiús, mert mondjuk nemi identitászavara van és úgy vonzódik a nőkhöz, de én azt a szép leszbi nőt nem tudom megérteni, aki egy kifejezetten férfias, magát férfinak érző nőhöz vonzódik (nálam az a férfinek nem férfi nőnek meg túl ronda kategória).
Igazából szerintem az a helyzet, hogyha egy csinos leszbi párral találkozol, akkor nem tudod eldönteni, hogy ők most egy pár vagy csak jó barátnők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!