Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szeressek ki valakiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki valakiből akivel minden nap beszélek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

El tudnám képzelni, hogy több is legyen, de másba szerelmes és valahogy érzem, hogy nem mellette lenne a jövőm.

Ismerkedni nem szoktam, csak neten, mert nem vagyok elégedett a külsőmmel pedig nincs vele nagy gond.

2011. aug. 26. 22:45
1 2
 1/17 sergol119 ***** válasza:
44%
küld el őt az annyába
2011. aug. 26. 22:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Egyéb értelmesebb ötlet?
2011. aug. 26. 22:47
 3/17 anonim ***** válasza:
ismerkedj meg mással
2011. aug. 26. 23:00
 4/17 anonim ***** válasza:
Ne beszélj vele mindennap.
2011. aug. 26. 23:03
 5/17 A kérdező kommentje:

Ismerkedek, de nem érdekelnek. Egy új kapcsolat soha nem lehet olyan jó, mint egy régi ismeretség.

Akkor meg rossz ha nem beszélünk.

Valaki akinek már sikerült elfelejtenie akit szeretett elárulhatná hogy csinálta.

2011. aug. 26. 23:22
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát ezeknél jobbat már nem lehet mondani. Nincs olyan varázsital vagy akármi, amitől abrakadabra eltűnik ez az érzés.
2011. aug. 26. 23:24
 7/17 A kérdező kommentje:
Agykontroll, meditáció, füves cigi, pia? Melyik lehet jó? :D
2011. aug. 27. 00:07
 8/17 anonim ***** válasza:

agykontrol + hipnotizációval van emlékkitörlés, az időn kívül az az egyetlen ami működik... viszont ez nehéz mert ugye órákon át így bebambulva kell lenned, + nem is mindenki tud annyira ellazulni. Jah igen, és kockázatos is.

Pontosan nem tudom hogy van, én így hallottam.

2011. aug. 27. 00:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

húú, hát figyelj, voltam hasonló szituban, a különbség csak annyi, hogy én megkaptam a srácot, és be kell vallanom, hogy nagy csalódás volt az egész. teljesen mást kaptam, mint amit elképzeltem, nem beszélve arról, hogy a baráti viszonyunk azóta megszakadt, egyáltalán nem keressük egymást. a szerelmét akartam, helyette megkaptam a testét, és mellé még egy negatív tapasztalatot is. jobb lett volna, ha nem akarok tőle a barátságán kívül többet, persze késő bánat.

figyelj, hallgass a megérzésedre, mert nem ok nélkül érzed, hogy mellette nem lenne jövőd. ráadásul netes ismeretség, ugyanúgy mint nálam, többnek hiszed - de nem is hiszed, inkább képzeled, mint amilyen valójában - persze ne legyen igazam. tudod: messziről jött ember azt mond, amit akar - sokszor többnek adják el magukat, mint amennyit érnek valójában.

kiszeretni akarattal nem tudsz, de belátással igen. légy őszinte magadhoz, és ne tápláld hazugsággal magad. ne fantáziálj, se képzelegj róla, ő neked csupán egy illuzió, amely jól esik a lelkednek, mivel szeretnéd, ha szeretnének, és ezen van a hangsúly. persze benned lesz, hogy mi lenne, ha ő lenne az aki téged szeretne, de ne legyen. ha csalódnál benne könnyebben menne, de hidd el, erős vagy, menni fog :)

2011. aug. 27. 02:55
 10/17 A kérdező kommentje:

02:55 Kétszer taliztunk már, igaz csak barátilag. Több, mint egy éve beszélgetünk és majdnem mindent elmondunk a másiknak úgyhogy elég jól ismerem.

Köszönöm válaszod! Sokat segítettél! :)

Mondjuk annyiból hasznos hogy Neked beteljesült mert az álom véget ért és fejbe vágott a valóság és megszűnt a további álmodozás amivel elég sok időt veszíthettél volna. Másért nem ezért jó a rossz tapasztalat, hogy vége legyen.

Nem tudom, hogy töröljem-e msnről, mert addig nehezen fogok ismerkedni. Elég gáz lenne ha egy régi barát közelebb állna, mint egy új szerelem... Pluszban még ez az önbizalomhiány és maximalizmus, hogy csak "tökéletesen" ismerkedek az nehezíti a dolgot. Tudom, hogy élni kéne a saját életem, ismerkedni, tanulni, de addig amíg ennyire vágyom a szerelemre addig nem tudom hogy fogok ebből kitörni. Kellene valami ami előre hajt.

Azt nem értem, hogy most úgy érzem el tudnám engedni még ha utána kicsit üresebb is lennék máskor meg megőrülök, pl. amikor vele beszélek.

2011. aug. 27. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!