Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szeressek ki valakiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki valakiből akivel minden nap beszélek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

El tudnám képzelni, hogy több is legyen, de másba szerelmes és valahogy érzem, hogy nem mellette lenne a jövőm.

Ismerkedni nem szoktam, csak neten, mert nem vagyok elégedett a külsőmmel pedig nincs vele nagy gond.

2011. aug. 26. 22:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az a legfontosabb kérdés, hogy hogyan lehet fontosabb egy új ismeretség, mint egy régi (amikor ember nem került még közel ilyen hozzám :/)?
2011. szept. 6. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a legjobb, ha egyre kevesebbet beszélsz vele, azzal az indokkal hogy kevés időd van, ezt te találod ki. Másképp elég nehezen. Én is voltam egyszer egy ilyen helyzetben és én másfél éven keresztül azt beszéltem be magamnak minden áldott nap hogy utálom utálom utálom. Így sikerült arra jutnom hogy mostmár csak jó barátnak tartom. :) Mert köztünk nem lehetett semmi több mivel volt neki is kapcsolata..

Amúgy hány éves vagy és fiu/lány?

2011. szept. 6. 19:58
 13/17 A kérdező kommentje:
20/l
2011. szept. 6. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az új azért lehet fontosabb, mert a régit már ismered, az új kihívással jár, a régit rutinosan kezeled.

Valahogy próbálj kompromisszumra jutni az eszed és a szíved között, hogy mondjam.. kombináld a kettőt. Mindenképp kellenek pofonok az életben, azokból lehet csak igazán tanulni. Az erősség abban mutatkozik meg, hogy milyen gyorsan tudsz talpraállni utánuk. Figyuzz, nekem ahogy korábban írtam negatív tapasztalatom volt a netes ismerkedéssel, lehet te jobban jössz ki belőle. Viszont a megérzések azért vannak, hogy vegyük őket figyelembe.. sokszor azok a legjobb tanácsadók.

A legegyszerűbben csak úgy tudsz egyről a kettőre jutni, ha nyíltan felvállalod előtte és elmondod neki az érzéseid. Persze mindezt nem neten, hanem személyesen. Most ezt nehéznek érzed, de amikor elkezded, hidd el könnyebb lesz. Legyen bármi a reakciója, hatalmas kő fog leesni a szívedről. Tudod minden csak attól függ, hogyan állsz a dolgokhoz. Erőt - hogy bevalld neki az érzéseid - az adhat, ha elgondolkozol azon, hogy mi lehet az a legrosszabb dolog, ami akkor ott történhet. Kinevet? Elküld? Megszakad a barátság? Pofon vág? stb.. készülj fel a legrosszabbra (reméld a legjobbakat) .. így nem csak a szituációt fogod tudni kezelni, hanem a félelmeidet is le tudod győzni, legyen az bármi... Kitartást és soksok erőt neked! szívből kívánom, hogy boldog légy! :)

2011. szept. 8. 15:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Már nem beszélünk. Töröltük egymást msnről, hogy ne fájjon. Nem kellett neki semmit se mondani, szerintem előbb rájött, mint én...

Most csak azt akarom tudni, hogy hogyan tovább... Mert így, hogy lázasan keresek valakit... Mintha csak azért, hogy újra beszélhessünk... :| Hogyan tehetnék úgy mintha soha nem is ismertem volna?????

Nekem egy új ismeretség csak egy idegen, nem érdekel, és hogy kihívás sem, ne nekem kelljen már kezdeményezni lány létemre, hogy élvezzem a kihívásokat... Akit meg már megszerettem akár szerelmes vagyok akár nem az meg megmarad...

Azért majd idővel csak találok valakit, csak tudnám hogy hol és hogyan...... Maradjak a netnél vagy élőben vagy vegyesen?..

Sajnálom, de nem tudok úgy tenni, mintha soha nem ismertem volna... Nehéz lesz elérni, hogy érdekeljen egyáltalán egy idegen... Nincs más választásom, magamra erőltetem, hogy érdekeljenek. :|

2011. szept. 8. 18:19
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem bánnám írna valaki aki már keresztülment ilyenen, hogy mit csinált...

Mert oké, hogy lefoglalom magam meg próbálok ismerkedni, de amíg nem találok mást addig kínlódni fogok... kínlódva meg nehéz társat találni... Most azt is erőltessem magamra, hogy boldog vagyok?

2011. szept. 8. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

huh, hát a feldolgozás nehéz téma, nem tudom, hogy milyen ötletet, tippet adjak így hirtelen.

talán ott kellene kezdeni, hogy átgondolod, miért vágysz ennyire társra és azt miért online keresed. mit vársz attól, akit keresel? miért ő tudja megadni a boldogságot? miért nem tudsz boldog lenni nélküle? de talán lehet azzal kellene kezdened, hogy mit jelent számodra a boldogság, az hogy mit jelent boldognak lenni? azt levettem, hogy szerethiányod van, de meg kell fogalmaznod magadban, hogy miért. persze vannak dolgok, amiket a család és barátok nem adhatnak meg... lehet a testi kontaktus hiányzik neked.. nem tudom, tippelni meg nem akarok.

kellene vki, egy barát - akiben megbízol - akivel személyesen megbeszéled ezt a dolgot, kisírod magad a vállán.. sőt, lehet ez a legjobb, amit most tehetsz.

figyi, ha nagyon nem megy, írj privit, és felveszlek msn-re. igaz ritkán használom, de ez esetben nem így lesz. segítek, ahogy tudok.

2011. szept. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!