Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egyik napról a másikra kiszeretni valakiből?
Már mondta több haverom, hogy egyik nap nem volt szerelmes a a barátnőjébe.
De, ilyen tényleg van?
Egyik napról a másikra akibe szerelmesek voltunk, már többé nem?
Az biztos hogy olyan szerelem volt, és nem más?
Ez nem egy hosszabb folyamat?
Tud olyat tenni valaki, amitől egy pillanat alatt elmúlhat a szerelem.
Viszont ha nincs különösebb ok, akkor elvileg 1ik napról a másikra nem múlhatnak el az érzések.
Nem lehet olyat csinálni, még ha meg is csal, még mindig szeretem, csak már nem bírok benne -> vége a kapcsolatnak, de attól még szereted az illetőt, és fáj a dolog..
F/16
hát szerintem is lehet olyat tenni, hogy 1 perc alatt elmuljon a szerelem. nem vagyunk egyformák, van aki hisz pl az elsö látásra szerelemben, én nem, nekem ehhez több idő kell.
meg van aki nem tud kiszeretni rögtön ha a másik vmi olyat tesz, na én igen. ja amugy lehet érzéketlen vagyok kicsit néha, de azt cáfolnám, hogy akkor ez nem szerelem. dehogynem az, csak nem müködik mindenki egyformán, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!