Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakiből "kiszeretni"?
Pofátlan.
Nem is az a legnagyobb baj, hogy a legjobb barátnőd férjébe vagy szerelmes, sőt még nem is az, hogy ő is beléd, és elmondjátok egymásnak, hanem az, hogy van férjed.
SZERETED TE EGYÁLTALÁN A FÉRJEDET?! Ha szeretnéd, akkor maximum vonzalmat éreznél. Maximum.
:/
Előző vok:
Akkor talán az kéne, hogy elmész vele, és megbeszélitek, hogy egy kicsit hanyagoljátok egymást, mert mindkettőtöknek jobb lenne úgy.
Kösz, hogy mégis próbálsz segíteni :)
Eddig én is csodálkoztam az ilyesmin, és iszonyú rossz, hogy ez most velem történik :(
Már megbeszéltük, hogy nem lesz köztünk semmi, ez nem is fog változni, de az érzés maga sajnos nem múlik...
Azt is tudatosítanod kéne magadban, hogy a párodat már ismered, és a rossz tulajdonságai ellenére is tudod szeretni.
A barátnőd férjét csak felületesen ismerheted, így tul.képp egy olyan álomképbe vagy szerelmes, aminek a valóságos szépséghibáiról még fogalmad sincsen.
Én ha megtehető, a nullára szorítanék vissza minden kommunikációt és találkozást azzal a pasassal, és inkább a valódi párkapcsolatom próbálnám felpezsdíteni.
az mekkora kib*szott! tökéletes tanács van fentebb: idézném ha szabad és repült a felfele mancs is.
Azt is tudatosítanod kéne magadban, hogy a párodat már ismered, és a rossz tulajdonságai ellenére is tudod szeretni.
A barátnőd férjét csak felületesen ismerheted, így tul.képp egy olyan álomképbe vagy szerelmes, aminek a valóságos szépséghibáiról még fogalmad sincsen.
még vmit:
a szeretet és a szerelem NEM ugyanaz. oké?
a szerelemért nem kell tenni semmit, a szeretet tudatos döntések folytonossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!