Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiányzik pedig sokat vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik pedig sokat vagyunk együtt. Mi bajom van?

Figyelt kérdés

:(

heti szinten együtt vagyunk legalább 3-4 napot, meg szoktunk talizni de amikor nincsen velem ( a barátom) akkor teljesen magamba fordulok, és nagyon szomorú vagyok. megbeszéltük hogy az érettségi előtt most sokat kell tanulnom de nem tudok koncentrálni. nemrég váltunk el, ő ment haza én meg itthon kuksolok és sírógörcs kerülget

mondtam neki hogy persze semmi baj, menjen nyugodtan a barátaival is kell lennie, de amint elment elkezdtem sírni és megint egyedül kell aludnom amit nagyon nehzen viselek. nem tudom mi bajom van, csak hogy nagyon hiányzik, mit tudok ezzel tenni? megőrülök :'(

egy 18 éves lány

2010. febr. 16. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetes h hiányzik...
2010. febr. 16. 20:17
 2/6 mimcsii ***** válasza:

Menj el te is, kapcsolódj ki, legyél a barátaiddal vagy csinálj a családoddal közös programot.:)

Mennyi ideje vagytok együtt?

MM

2010. febr. 16. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok..részben...11 hónapja vagyok együtt a párommal..eddig min. minden 2. napon találkoztunk most érettségi előtt csak pénteken és vasárnap..mondom a tuti tippet...legyen a suli meg a tanulás az első..mivel ettől függ a jövöd..18 vagy ahogy énis és igen eltudom képzelni az életem a jelenlegi párommal..de ottvan a gondolat hogy mivan ha nem lesz már nekem..és miatta hanyagoltam a tanulást..ott állok a világban majd mint egy looser..2 hónap még..ezt hajtsd meg te is..és utána előttetek a nyár:):)sok sikert:)
2010. febr. 16. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:

majdnem egy éve vagyunk együtt

oké hogy ott az egész nyár, de ő dolgozik sokat és igazából nekem az a 3 nap átlagba is olyan hogy amint letellik várom mikor jön legközelebb

csak az a legborzasztóbb hogy nem tudok nélküle boldog lenni (??????) csak ha itt van velem

eddig is így volt de ez egyre rosszabb, már éjszakánként sírva alszok el ha nincs itt és nem ölel át :( nem értem

2010. febr. 16. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem természetes a szerelmeseknél:)igaza van az egyik válaszolónak,hogy kapcsolódj ki barátokat ne hanyagold..jó buli tud lenni, ha a barátaiddal vagy nem lehettek mindig együtt:)
2010. febr. 16. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

hasonlóval szenvedek,bár engem fáraszt a melo+suli,igy este a fáradtságtól elalszok nehezen

szerezz be egy állatkát

2010. febr. 17. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!