Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik pedig sokat vagyunk együtt. Mi bajom van?
:(
heti szinten együtt vagyunk legalább 3-4 napot, meg szoktunk talizni de amikor nincsen velem ( a barátom) akkor teljesen magamba fordulok, és nagyon szomorú vagyok. megbeszéltük hogy az érettségi előtt most sokat kell tanulnom de nem tudok koncentrálni. nemrég váltunk el, ő ment haza én meg itthon kuksolok és sírógörcs kerülget
mondtam neki hogy persze semmi baj, menjen nyugodtan a barátaival is kell lennie, de amint elment elkezdtem sírni és megint egyedül kell aludnom amit nagyon nehzen viselek. nem tudom mi bajom van, csak hogy nagyon hiányzik, mit tudok ezzel tenni? megőrülök :'(
egy 18 éves lány
Menj el te is, kapcsolódj ki, legyél a barátaiddal vagy csinálj a családoddal közös programot.:)
Mennyi ideje vagytok együtt?
MM
majdnem egy éve vagyunk együtt
oké hogy ott az egész nyár, de ő dolgozik sokat és igazából nekem az a 3 nap átlagba is olyan hogy amint letellik várom mikor jön legközelebb
csak az a legborzasztóbb hogy nem tudok nélküle boldog lenni (??????) csak ha itt van velem
eddig is így volt de ez egyre rosszabb, már éjszakánként sírva alszok el ha nincs itt és nem ölel át :( nem értem
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
hasonlóval szenvedek,bár engem fáraszt a melo+suli,igy este a fáradtságtól elalszok nehezen
szerezz be egy állatkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!