Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek hogy elveszítem. Talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy elveszítem. Talán valami hiányzik a kapcsolatunkból? (bőv lenn)

Figyelt kérdés

Szóval: A párom már nem szeret annyira mint a kapcsolatunk elején. mert valamivel nagyon megbántottam.szeretni szeret csak nem annyira:\

Az lenne a kérésem, Hogy írnátok Kérlek valami verset vagy valamit, amitől bizti feldobódna a kapcsolatunk, vagy vissza emlékezne a régi szép emlékekre...és újra

úgyanolyan boldogok lennénk mint az elején?! Nagyon fontos lenne!Köszönöm a válaszokat! ha kell, majd írok rúlunk 1pár sort.

2010. febr. 14. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bárki is tudna verset írni, mivel senki nem tud rólatok semmit.

Másfelől hülyeségnek is tartom. Nem árultad, hogy lány illetve fiú vagy e?

2010. febr. 14. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit érzel mivel bántottad meg annyira?
2010. febr. 14. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg fontos,hogy mivel bántottad meg,mi az amit ennyire nehezen tud elfelejteni.Amit javasolni tudnék,az nem vers.Szervezz meg egy napot oda,ahol először találkoztatok,éljétek újra az első randit vagy a legemlékezetesebb randit.Mondd el neki az érzéseidet,beszéljétek meg a sérelmet.Próbáljatok megegyezzni abban,hogy tiszta lappal indultok és igyekezz apróságokkal feleleveníteni a kapcsolatotokban,ami jó volt.Ha volt kedvenc ételetek,akkor készítsd azt,ha legközelebb találkoztok vedd fel azt a ruhát,amit szeret rajtad látni vagy amihet emlékek kötik,igyekezz egy kicsit visszahozni a múltat,mindezt úgy,hogy közben csonáljatok más és új programot is,ami közel hoz titeket.Tudom,hogy nehéz,egy kapcsolatot fentartani nagyon nehéz,de nem lehetetlen,ehhez azonban kell,hogy ő is akarja!!
2010. febr. 15. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen jelleget öltött az a megbántás?
2010. febr. 15. 00:36
 5/5 A kérdező kommentje:
nem szeretném itt leírni, ha gondoljátok elküldöm privátba...
2010. febr. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!