Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Annyira félek, hogy elveszítem
(? )
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve együtt vagyunk a barátommal, viszont van egy lány barátja, akibe szerelmes volt mielőtt összejöttünk, de soha semmi nem volt köztük. Én mindig is nagyon tiltottam a lánytól, és rengeteg veszekedésünk volt miatta. Nemrég kaptam egy olyan e-mailt hogy titokban találkozgat vele, ezen nagyon kiborultam. Rákérdeztem a dologra, de ő azt mondta hogy ez nem igaz. El is hittem neki, mivel aki az e-mailt irta, még csak a nevét se volt hajlandó elárulni, úgyhogy valószinüleg kamu volt, bár azér mégis ott maradt bennem a kétely, hogy mi van ha mégis igaz. Persze a lánynak is van barátja, de attól még zavar hogy beszél a barátommal. A gond igazából az, hogy az e-mailek óta folyamatosan arról álmodok, hogy a barátom megcsal, vagy hogy szakít velem emiatt a lány miatt. Lassan 2 hete alig alszom, és folyamatosan ideges vagyok. Rájöttem, hogy amit a lány iránt érzek az nem csak féltékenység, hanem sokkal inkább az hogy iszonyatosan félek tőle. Egyszerűen rettegek, hogy egyszer a barátom elé áll és közli vele, hogy szereti és a barátom egyből rohanni fog hozzá. Ugy érzem nem lenne esélyem vele szemben :( és ez rettenetesen kiborít, mert a barátom nélkül nem tudnék mihez kezdeni. Soha senkit nem szerettem még ennyire...Nekem legtöbbször bejönnek a megérzéseim és most ugy érzem, hogy ez a lány nagyon veszélyes rám nézve. Ezért is szeretném, hogy a barátom ne beszéljen vele többett, csak nem tudom hogy hogy mondjam el neki ezt az egészet, hogy mit érzek a lánnyal kapcsolatban és hogy mért szeretném ha távol tartaná magát tőle. Szóval ha valaki volt már hasonló helyzetben, az légyszi segítsen.
Mondd el neki, úgy, ahogy ide leírtad. Ha szeret, akkor meg fogja érteni, és ha eddig találkozgatott vele, akkor többé nem fog, és megbeszélni veled a dolgot. Ha meg nem, akkor ennyit is ér...
2011. aug. 15. 14:16
2/12 anonim válasza:
"mert a barátom nélkül nem tudnék mihez kezdeni. Soha senkit nem szerettem még ennyire..."
én ugyanezt éreztem aztán 9 hónap után egyik napról a másikra ki lettem dobva. eltelt 1 hónap és egész jól megvagyok, előtte is volt életed utána is lesz :)
amúgy szerintem ne tiltsd el őt semmiképp... és azért 1 év nem kis idő, bízhatnál benne. meg a csajnak is van barátja...
2011. aug. 15. 14:16
3/12 anonim válasza:
Õszintén mondd el a baràtodnak, hogy mit érzel, jobb mintha magadban szenvedsz. Ha igazàn szeret,akkor megérti, ha meg nem akkor te fogsz szenvedni ebben a kapcsolatban!
2011. aug. 15. 14:17
4/12 anonim válasza:
regényt szeretnék olvasni kikölcsönzöm az Egri csillagot, vagy a Pál utcai fiúkat
2011. aug. 15. 14:18
5/12 A kérdező kommentje:
engem egyszer már 7,5 hónap után kidobott a barátom, mert hogy már nem szeretett annyira, akkor én annyira kiborultam h nem voltam hajlandó ennni, meg semmit, már kórházzal fenyegettek, persze erről a barátom nem tudott semmit, aztán 3 hét után megkeresett h rájött h nagyon szeret és én persze h kibékültem vele, de ezek után még egy szakitást már nem birnék elvilselni
2011. aug. 15. 14:19
6/12 anonim válasza:
Ha tiltod a barátodnak a kapcsolatot vele, vagy bármilyen más módon korlátozni próbálod, akkor azt hiszed jót teszel, igaz?
Hát elárulom, hogy ha valakit úgy szeretsz, hogy közben megfojtod a szereteteddel akkor fog igazán kiutat keresni. És hagy ne mondjam, hogy hol találná meg azt a kiutat.
2011. aug. 15. 14:19
7/12 anonim válasza:
Szia.
Énis ugyan ebbe a helyzetbe vagyok..
Csak a pasim járt is vele 9 honapot avval a csajjal..
És most beszélgettek.. és elölzem titkolta.. eléggé szar érzés volt ez.
Én igazábol nem e-mailt kaptam.. ha nem felt vett msn-re a votl csajja h ök járnak..
Kételkettem..
Zavart.. és megkérdeztem a barátom..
Ő azt monda Nem igaz.. Elis hittem..
De mégis zavart..
Én elmondtam neki h ne beszélgesseenk mert féltem.. h a csaj elveszi töllem.. mindnet elmondtam ami zavar..:)
És áttölelt.. és azt monda nem beszél vele :) És igyis lett.:) most már 2 éve vagyok vele..:) És egyszer se hallani acsajrol.:)Szerintem teis mond el neki h téged zavar ez :) és ha szeret mindne rendbe lesz..:) Amugy nekem az volt a szar h a csaj nayg bombázo volt.. nagy mellek meg szwal csini lány volt.. nyomába se érhetnék..:) de mégis megmondtam a páromnak.. h engem ez zavar.. és voltunk buliba és oda jött a csaj.. és csak ugy lekocoltatta.. megis lepötem..:) Szwal mindent belé ;)
2011. aug. 15. 14:21
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nekem meg pont az a durva h én sokkal jobban nézek ki a lánynál, meg ugy alapból a barátom exeinél is és ezt nem azért mondom mert hűű de beképzelt vagyok, hanem mert rengetegen mondták. Ennek ellenére én mégis félek tőle, mert tudom hogy a szerelemben nem a kinézet az elsődleges...
2011. aug. 15. 14:28
9/12 anonim válasza:
Tényleg nem az.. ez bizonyitja az én kapcsolatomat is..:)
Akkor meg tényleg nincs paráznod..Mond meg neki mi bánt.. nem kell semmit se szégyelni ugyan is egy kapcsoaltba lehetnek korlátok.. és olyanokat amit a nök mondanak meg..: D h a kapcsi tényleg jó legyen :)
2011. aug. 15. 14:33
10/12 Jószándékú válasza:
Fogadd el a tényt, esélytelen vagy egy régi szerelemmel szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!