Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta joban vagyok egy lany osztalytarsammal, egyszer mar felhoztam h lehetne tobb is koztunk, de nem lett. Par napja azonban este osszemelegedtunk, csokoloztunk es felig le is vetkozott. Szerintetek lehetne ebbol barmifele kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tobbszor mondta mar h csak en hozok ki belole perverz hajlamokat;)
Illetve gyakran keresi a tekintetem es azt is mondta h jol erezte magat amikor egyutt toltottuk az estet.sokak szerint csak jatszik velem .es a csok elott is habozott picit, mondvan nehogy felre ertsem, de nagyon kivancsi ram...igazabol nem tudom hova rakni a helyzetet.ha mas nem ilyen baratsag extrakkal fele kapcsolatnak is orulnek(bar tudjuk mi lett annak is a vege).szoval regen nem akart el is felejtettem, de most h maskepp all a dolog, eltoprengtem...
Kicsit osszevissza, de remelem ki tudtok igazodni:)
Bocsi az ekezetekert.
2012. jún. 11. 15:50
11/15 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jún. 11. 22:49
13/15 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2012. jún. 12. 22:56
14/15 anonim válasza:
haha, nagyon ismerős a helyzet nálunk is, csak itt én vagyok a lány fél :O
15/15 anonim válasza:
csakis te tudod hogy milyen a természete és hogy hány pasival volt eddig,de amiket leírtál az alapján nekem inkább ribi. ha az a csaj tényleg szeretne akkor érzékibb lenne és nem pedig félig levetkőzne. am ha már félig levetkőzik akkor miért nem teljesen.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!