Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nappal tökéletes kapcsolat, este nem tul jó sex. A sexben is van ugy hogy időt kell adni, hogy össze csiszolódjunk?
Mért lehet az hogy a párommal eddig tök jól elvagyunk (2 hónapja)ugyérzem ő az igazi.
Mégis a sex nem a leg tökéletesebb...Neki se, és nekem sem.Illetve nekem nem lenne rossz, csak vannak olyan dolgok amiket még nekem meg kell szokjak,például hogy ő nyiltan mindent elmond, ha valami nem jó azt is..
szerintetek összekovácsolódhatunk még a sexterén, vagy ennél már csak rosszabb lesz? vagy hogy álljak ehhez a dologhoz?
Fel kell fedezni egymás testét ki kell tapasztalni mit szeret a másik ehez idö kell, mindenkinek más esik jol..
Játszadozzatok egymással deritsétek ki mi jo a másiknak mit élvez..:P aztán meni fog az emiatt nem kell aggodni
Persze, ehhez is idő kell:)
Egyébként szerintem meg az nagyon jó, ha mindent elmond!!!
Neked is így kéne, mert így könnyebben megismernétek egymást!
Mi a párommal jól kifaggattuk egymást, hogy a másik mit szeret:)
hmm hát köszi szépen az eddigi válaszokat, kicsit megnyugodtam. Az a baj hogy én nem vagyok annyira nyilt ilyen téren, én nem szeretek azokról a dolgokrol beszélni, de megprobálom :)
köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!