Bepisiltem. Hogy mondjam el anyunak? Azt almodtam h pisilek es megtörtent. Normalis ez 15evesen?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 09:38
1/7 anonim válasza:
Ha egyszeri esetleg kétszeri alkalom nincs mi miatt aggódni, mert megeshet. Lehet hogy kicsit ciki, de nyugodtan megmondhatod anyudnak biztosan nem nevet ki. Amikor kicsi voltál ő pelenkázott, szóval nem lesz újdonság:)
2/7 A kérdező kommentje:
rendben. ez volt az elsö eset miota öt evea vagyok 😅
2016. ápr. 10. 10:07
3/7 anonim válasza:
Ez normális, minden életkorban előfordulhat. Annyira mélyen aludtál, hogy a szervezeted hiába érzékelte a vizelési ingert (emiatt álmodtad azt, hogy pisilsz), már nem sikerült időben felébredned.
4/7 anonim válasza:
Szia:) ne aggódj:) ez bárkivel megtörténhet, fáradt voltál, és sok folyadék volt benned, ennyi:) semmi baj:)
Nyugodtan mond el, biztosan megérti, ez nem valami égrengető dolog:)
Ha kérdésed van írj nyugodtan:) és ne félj, nincsen semmi baj:)
5/7 anonim válasza:
Szia! Egyszeri alkalom akkor semmibaj. Velem 14evesen fordult elo, de normalis, en ha sirok almomban azis megtortenik az eletben is. Szval semmibaj, nagyon átadta magat a tested az esemenyeknek, nagy hatassal birt az alom! Nyugi , ha nem rendszeres nice baj. Szuleidnek e felj elmondani! :)
6/7 A kérdező kommentje:
jo inkabb azert feltem elmomdami h jönnek a lerdesek h mit csinaltam elözö este mit ittam meg ilyenek...😂😂
2016. ápr. 16. 14:49
7/7 anonim válasza:
Figyelj, az ilyet meg egyszerűen passzold el:) elmondtad végül?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!