Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el neki, hogy vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki, hogy vele álmodtam?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akivel egy rövid ideig beszélgettem tavaly, futólag ismerjük egymást csak. Nem is ismerjük, inkább tudjuk, hogy ki-kicsoda. Mivel nem volt különösebb közös témánk, ezért az internetes ismerkedés nem bizonyult célravezetőnek.

Nekem nagyon bejön és állandóan a fejembe jár, nyilván emiatt is álmodtam vele. Gondoltam megírom neki, hogy ezt meg azt álmodtam, talán tudunk beszélgetni kicsit.

Hülyének nézne, vagy egy próbát megérhet?

jan. 23. 06:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze ird me neki: almomban szptal de felebredtem mielott vege lett volna.

Befejezned legyszi ha mar egyszer elkezdted?

Dijazni fogja

jan. 23. 12:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van, butaság volna.
jan. 23. 20:12
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
És mi a ménkűt akarsz ezzel elérni?
jan. 24. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!