Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a "lány barátommal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a "lány barátommal" mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek a fiú lány barátságban. Egy lánnyal megismerkedtem és kb 2 hónapon keresztül minden hétköznapot együtt töltöttünk. Egyik nap elmentünk a lakására és lefeküdtünk. Mondtam neki h szeretem mert nagyon jól elvagyok vele ő meg azt mondta megnehezítem az életét. Utánna közölte, hogy már álmodott velem. Ma rám írt, hogy sajnálja, hogy ő nem tud úgy szeretni ahogy én őt és nem áll készen egy kapcsolatra és egy idő után ő is sejtette, hogy ez nem csak sima barátság. Kérdem én mit tegyek ilyenkor? Ha csak barátként tekintett rám miért álmodott velem meg miért lógtunk együtt? Egyáltalán mi a különbség a fiú-lány barátság és a szerelmi kapcsolat között?

jan. 23. 01:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
A fiú lány barátság csak akkor van, ha régóta ismeritek egymást. A pár hete, hónapja megismert pasi, nő nem barát. Max. haver.
jan. 23. 01:08
 2/26 anonim ***** válasza:
29%
Semmit. Marad a frendzone.
jan. 23. 01:08
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Felejtsd el mit dumál. Ha neked ez így jó, tölts vele továbbra is sok időt és szexeljetek sokat. Ha jó a szex, nagyon elélvezteted mindig, termelődnek a kötődési hormonok és azok azért teszik a dolgukat!! Miért kellene rögtön tudnotok, hogy mit akartok?? Most ismerkedtek.

Amúgy meg lehet nem volt neki jó a szex, azért hátrál. Hát beszélgess még vele és majd meglátod merre!

jan. 23. 01:09
 4/26 anonim ***** válasza:
19%
dugd meg. Ha ez megvan, akk ismételd, amíg jól esik. :)
jan. 23. 01:24
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Magányos volt, jó voltál időtöltésnek, és szex nélkül sem akart maradni, ennyi
jan. 23. 01:46
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

Két hónapja ismeritek egymást.

Ez se nem barátság, se nem szerelmi kapcsolat.

Amúgy fiú -lány barátság olyan, mint a fiú -fiú barátság. Mi ebben az elképzelhetetlen?

Gondolom te is az a fiú vagy, aki csak akkor beszélget lánnyal, ha meg akarja dugni 🙄

jan. 23. 01:59
 7/26 kis kolbász ***** válasza:
26%
Pedig a legjobb dolog barátnővel az alkalmi. ☝️
jan. 23. 04:59
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Ebben ennyi volt,gondolom magányos volt,ott voltál épp kéznél.

Valószínűleg nem is voltál olyan jó az ágyban

Mert másnap rögtön rád is írt,hogy ő nem tud úgy szeretni stb.

Talonba rakott,ha nagyon nincs más majd lehet még egyszer kétszer lesz még valami,de többet ne várj.

jan. 23. 05:42
 9/26 anonim ***** válasza:
12%
Kicsi a farkad, ugye?
jan. 23. 08:00
 10/26 anonim ***** válasza:
67%
Pár hét után nincs barátság és nem is szereted. Amit érzel az kedvelés és vonzalom. Ha akartok legyetek barátság extrákban. Ha nem akkor meg szüntesd be vele a haverkodást.
jan. 23. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!