Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a "lány barátommal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a "lány barátommal" mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek a fiú lány barátságban. Egy lánnyal megismerkedtem és kb 2 hónapon keresztül minden hétköznapot együtt töltöttünk. Egyik nap elmentünk a lakására és lefeküdtünk. Mondtam neki h szeretem mert nagyon jól elvagyok vele ő meg azt mondta megnehezítem az életét. Utánna közölte, hogy már álmodott velem. Ma rám írt, hogy sajnálja, hogy ő nem tud úgy szeretni ahogy én őt és nem áll készen egy kapcsolatra és egy idő után ő is sejtette, hogy ez nem csak sima barátság. Kérdem én mit tegyek ilyenkor? Ha csak barátként tekintett rám miért álmodott velem meg miért lógtunk együtt? Egyáltalán mi a különbség a fiú-lány barátság és a szerelmi kapcsolat között?

jan. 23. 01:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Egy "gyengébb" pillanatában, amikor pont kéznél is voltál, lefeküdt veled, aztán összezavarodott, hogy most mit érez vajon, mit akar vajon."

Ha a nők manapság csak úgy "gyengébb pillanatukban" lefekszenek bárkivel, akkor:

1. Nem kellene hamisan szónokolni, hogy milyen érzelmes, gyengéd, romantikus lények, hogy milyen tudatosan megválasszák a partnereiket, és hogy a férfiakkal ellentétben ők mennyire lelki és spirituális értelemben is megélik a szexualitást. Míg a férfiak csak "b*sznak" mint a disznók.

2. Nem kellene össze vissza felháborodni a sokszor nagyon is valós aggályoknál, ha valakinek párja van de közben sülve főve együtt van egy fiú "csak baráttal", vagy alszik épp nála ott. Ha csak úgy "gyengébb pillanatban" belezuhanhat a csak barát farkába véletlenül. És akkor még jó esetben nem fogja elhazudni hanem beavatja a párját is. Vagy ez a rosszabbik eset? Na mindegy, szóval mivel elég sok nő így áll hozzá, teljesen jogos az összes ellenkező nemű barátos aggály! Főleg mert nagyon sok esetben pont a nők tiltják le 1-1 rivális nő"barátról" a férfit, és teszem hozzá eléggé alapos indokból. Ugyanez fordítva is igaz, és az ilyen esetek a legjobb példái. Szóval felháborodás helyett talán néha el is lehetne gondolkodni ezeken is.

tegnap 02:07
 22/26 anonim ***** válasza:
43%

#21 a kis frusztrált nő gyűlölő incelke.

Figyelj. A kérdésben egyetlen nő szerepel. Nem az összes. Kapisgálod már, drága?

tegnap 02:24
 23/26 anonim ***** válasza:
#21, én írtam a kommentet, amiből idéztél. Sajnos tény, hogy vannak ilyen nők is, és pont miattuk vagyunk mi többiek is sokszor megvetve. Szóval erről ennyit. Nem kell általánosítani, van, aki ilyen, van aki meg totál más, és rengeteg "féle" módon lehetnek/lehetünk nőként mások...
tegnap 02:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem tudtad kiegiteni igy meg ferfikent sem tud rad nezni.. tuti nem kefelted 1 oraig legalabb..
tegnap 02:41
 25/26 anonim ***** válasza:
A 21-es sem egyetlen nőről beszélt, ezek ott vannak mindenhol, a normális nők közé keveredve. És általában ezek a leghangosabbak, ha ilyen pasi barátokat kell bevédeni, hogy az nekik jár, meg így meg úgy szabadság, és hogy a másik fél a bizalmatlan. De ellenkező esetben ők lennének a legjobban felháborodva, toporzékolva, érzelmi zsarolva, vagy egyenesen megcsalva a másik felet valami idióta félreértelmezett, ellentámadásos bosszúból. Na most a 22-es is ilyesmi sérült, kattant hülye lehet. Vagy szimplán az a fajta femcel, aki a fordított általánosítás alapján hőbörög mindenkire, aki kicsit is nőkritikus. Mert nála meg az az általánosítás fut, hogy a nő csak és kizárólag hibátlan és szent csodalény lehet, és ezt bármi áron védeni kell. És igen, az összes nő. Na ezért támad és fröcsög, igazi alja femcel módjára. Míg pl 23-as ezerszer reálisabban és korrektebben látja, ő képben van hogy nőből is akad bőven ilyen. Amúgy mindkét nemből, ja. Csak férfiaknál tényleg erősen számon van kérve, míg sok (egyre inkább jellemhibás és sunyi, hazug nő) mindenféle játszmával akar kibújni az ilyen alól is, ellenkező esetnél. Aztán ha tényleg dug akár kapcsolatban a pasibaráttal "véletlen", még akkor is a párját fogja büntetni vagy alázni vagy érzelmi manipulálni, hogy miatta volt. Mert elhanyagolta, és akkor a sok hülye férfigyűlölő/femcel még be is áll mögé áldozathibáztatni a pasit, hogy ja, biztos az volt az oka. A kérdés meg nagyon jó példa hogy vannak ilyenek "barátokkal", de elég sok másik kérdésben is felmerült már hasonló, ahol szintén ezen át kettős mérce volt néhol, ha férfinak vannak nőbarátai, vagy ha nőnek férfibarátai. Mind2 esetben oda kéne figyelni a mércére, pont azért a példa miatt is, amit a kérdés szállít. Ez sokszor játék a tűzzel.
tegnap 03:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

#25 tudom, hogy a 21 nem egyetlen nőről beszélt. Ez a baj. Ha lenne némi értelmed, megértetted volna.

Kíváncsi vagyok, te mennyire viseled el, ha olyan kritikát mondanak rólad, ami abszolút nem igaz rád, csak azért, mert a másik fél egy kalap alá tesz minden férfit.

A nőknek RENGETEG hibájuk van. Csak nem az összes ugyanolyan. Ha egy nő megcsalja a párját, attól még nem fogja az összes stbstb.

Ha ezt sem érted, akkor veletek már tényleg nem lehet mit kezdeni.

tegnap 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!