Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a "lány barátommal" mit tegyek?
"Egy "gyengébb" pillanatában, amikor pont kéznél is voltál, lefeküdt veled, aztán összezavarodott, hogy most mit érez vajon, mit akar vajon."
Ha a nők manapság csak úgy "gyengébb pillanatukban" lefekszenek bárkivel, akkor:
1. Nem kellene hamisan szónokolni, hogy milyen érzelmes, gyengéd, romantikus lények, hogy milyen tudatosan megválasszák a partnereiket, és hogy a férfiakkal ellentétben ők mennyire lelki és spirituális értelemben is megélik a szexualitást. Míg a férfiak csak "b*sznak" mint a disznók.
2. Nem kellene össze vissza felháborodni a sokszor nagyon is valós aggályoknál, ha valakinek párja van de közben sülve főve együtt van egy fiú "csak baráttal", vagy alszik épp nála ott. Ha csak úgy "gyengébb pillanatban" belezuhanhat a csak barát farkába véletlenül. És akkor még jó esetben nem fogja elhazudni hanem beavatja a párját is. Vagy ez a rosszabbik eset? Na mindegy, szóval mivel elég sok nő így áll hozzá, teljesen jogos az összes ellenkező nemű barátos aggály! Főleg mert nagyon sok esetben pont a nők tiltják le 1-1 rivális nő"barátról" a férfit, és teszem hozzá eléggé alapos indokból. Ugyanez fordítva is igaz, és az ilyen esetek a legjobb példái. Szóval felháborodás helyett talán néha el is lehetne gondolkodni ezeken is.
#21 a kis frusztrált nő gyűlölő incelke.
Figyelj. A kérdésben egyetlen nő szerepel. Nem az összes. Kapisgálod már, drága?
#25 tudom, hogy a 21 nem egyetlen nőről beszélt. Ez a baj. Ha lenne némi értelmed, megértetted volna.
Kíváncsi vagyok, te mennyire viseled el, ha olyan kritikát mondanak rólad, ami abszolút nem igaz rád, csak azért, mert a másik fél egy kalap alá tesz minden férfit.
A nőknek RENGETEG hibájuk van. Csak nem az összes ugyanolyan. Ha egy nő megcsalja a párját, attól még nem fogja az összes stbstb.
Ha ezt sem érted, akkor veletek már tényleg nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!