Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a "lány barátommal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a "lány barátommal" mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek a fiú lány barátságban. Egy lánnyal megismerkedtem és kb 2 hónapon keresztül minden hétköznapot együtt töltöttünk. Egyik nap elmentünk a lakására és lefeküdtünk. Mondtam neki h szeretem mert nagyon jól elvagyok vele ő meg azt mondta megnehezítem az életét. Utánna közölte, hogy már álmodott velem. Ma rám írt, hogy sajnálja, hogy ő nem tud úgy szeretni ahogy én őt és nem áll készen egy kapcsolatra és egy idő után ő is sejtette, hogy ez nem csak sima barátság. Kérdem én mit tegyek ilyenkor? Ha csak barátként tekintett rám miért álmodott velem meg miért lógtunk együtt? Egyáltalán mi a különbség a fiú-lány barátság és a szerelmi kapcsolat között?

jan. 23. 01:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Azért álmodott veled, mert sokat kattogott rajtad, de végül döntest hozott, maradsz a barát zónában. Fogadd el.
jan. 23. 08:21
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
Szexuálisan vonzod őt, nem véletlen lett szex a vége. És elég jó társaság is lehetsz neki a jelek szerint, minden másban is. De a helyzet az, hogy valószínű nem tudnád hozni azt a rengeteg egyéb elvárást, amit a csajok egy része manapság a fejébe vett, hogy az neki kapcsolatban már mindenképp kell, sőt egyenesen jár. Szóval kapcsolatra már nem olyan embert keres, mint amilyen te vagy. Szerintem is maradhattok barátság extrákban, ha már így alakult.
jan. 23. 08:27
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül, hogy tudnánk hány évesek vagytok erről nehéz jól tippelni.

Szerintem ha most jól érzed magad, akkor csak érezd jól magad és ne nyomulj a kapcsolat kérdésével :) Lehet, hogy magától a kapcsolat gondolatától tart, lehet, hogy valami értelmetlen feltételnek nem felelsz meg, pl. kiskorában megálmodta, hogy fekete haja lesz a férjének te meg barna vagy. De az is lehet, hogy nálad jobbat szeretne... Csak lazán, add magad, ne görcsölj, mert ez nem a te döntésed lesz :)

jan. 23. 09:01
 14/26 anonim ***** válasza:
29%
Tuti a farkad kicsi☠️ a lanynak be jossz kulsore de nem volt kielegito neki a szex veled.. ilyenkor jon a noi tereles..
jan. 23. 13:12
 15/26 anonim válasza:
54%
Ezekből lesznek a károd kapcsolatok, ha az egyik vagy mindkét fél még nincs érzelmileg felkészüpve erre, nem stabil...sztem fogadd el, és ameddig nemjön más kepbe addig dolgozz magadon is (nem, nemtudom mit kéne, ezt te tudod, de mindenkinek kell valamit csiszolnia magán minden életévben)
jan. 24. 05:17
 16/26 anonim válasza:
Káros*
jan. 24. 05:18
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

Nem tetszel neki annyira, de hát vannak szükségletei, és bizalmi viszonyba kerültetek...

Nem tudja ő sem mit akar. Elvileg nem téged, szamár vagy a ló helyett...

jan. 24. 23:41
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudtad kielégiteni , ne legyenek kosza abrandjaid..
jan. 25. 11:47
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Én néha a fiú barátaimat is megdugom.
jan. 31. 08:58
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

"Ha csak barátként tekintett rám miért álmodott velem meg miért lógtunk együtt?"

Nem mindegy, hogy mit álmodott. Lehetett egy tök jelentéktelen dolog is, mint amikor egy álmában szerepel az egyik barátnője például. Vagy azért is álmodhatott veled, mert mint írtad, sok időt töltöttetek együtt. És hogy miért lógott veled? Hát mert a barátok, haverok lógnak egymással.

Egy "gyengébb" pillanatában, amikor pont kéznél is voltál, lefeküdt veled, aztán összezavarodott, hogy most mit érez vajon, mit akar vajon. De ha úgy érezne, mint te, akkor hidd el, nem vacillálna, hanem ő is még többet akarna veled lenni. Az, hogy a későbbiekben mégis meggondolja-e magát, kialakul-e benne még valami vagy (és sajnos ez a valószínűbb) talál mást, te pedig végignézheted és szenvedhetsz miatta, azt nyilván biztosan megjósolni nem lehet.

jan. 31. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!