Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek őszintén elmondjam? Ti hogy reagálnátok? Ezzel elrontanék mindent?
Hat éve nincs barátnőm,akit mindenki előtt felvállalhatnék,viszont szexpartnerem mindíg volt.Nem egy éjszakás kalandok.Volt,ami két évig tartott.Persze alakult ki mindíg valami vonzódás,de nem nevezném szerelemnek.Sosem csaptam be a nőket,már az elején megmondtam,csak szex és más semmi,beleegyeztek.Szeretném ezt az időszakot lezárni,van is egy lány,akibe kezdek beleszeretni.Elmondjam neki ha ilyen témát is érintünk majd,vagy titkoljam el?Ti hogy reagálnátok erre a dologra?
34F
Engem nem zavarna, hiszen becsületesen intézted a dolgaidat.
A lány hozzáállásától függene, mit és mennyit vallanék be a múltamból, bár egy kapcsolatban fontos az őszinteség.
Aki így nem fogadna el, az egyszerűen nem való hozzám.
Elvárnám az őszinteséget,mert nálam ez alap.
Én bevallanám a helyedben,mert ha mástól (közös ismerős,szórakozóhely,stb.) tudja meg,akkor jobban ki fog borulni.
Én mindig is azt vallottam,hogy legyen bármennyire rossz az igazság,akkor is jobb,mint a hazugság.
Természetesen tudom,hogy most lesznek olyanok,akik majd azt mondják,"amiről nem tud,az nem fáj neki" és hasonlók.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!