Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok erre? (bőv. Lent)
Megtetszett egy lány ő 10-es én 8-os (hatosztályos gimi)
Gondoltam bejelölöm,de írjak hozzá üzenetet hogy meg szeretném ismerni vagy ilyesmi?
Elég magas vagyok a koromhoz tekintve,183 cm 81kg van egy kis feleslegem...aranyos,kedves vagyok.
Szóval ne parázzak és csak jelöljem be..?
Első : lehet nem lehet igen,egy próbát meg ér
Én személy szerint nem járnék tőlem fiatalabb fiúval. max 1 talán egy év, de több nem. Amúgy is úgy tartják, hogy a fiúk későbben ének, mint a lányok..de ki tudja. Én inkább az érettebb fiúkat szeretem, a tőlem pár évvel idősebbeket. És nem csak a küldő miatt, hanem, mert a gondolkodásuk is jóval érettebb.
De am milyen a csaj?
18/L
Akivel most én "összejöttem", az kb. fél évvel fiatalabb srác nálam, az még jó, de most ha magamból indulok ki, tuti nem járnék egy 9.-sel.
16/L
Szintén magamból kiindulva, egyetemista vagyok és simán összejönnék egy 11-dikes sráccal...:D Bár, ezt gimiben lehet nem vállaltam volna be, mert ugye ott cikinek tartottam volna, de egy próbát szerintem megér, nem mindenkinek egyforma a gondolkodása.
Ha már bejelölöd, akkor szerintem írj, de csinálhatod úgy is, hogy bejelölöd, megvárod, míg visszajelöl és csak utána beszélgetsz vele.
A "lányok korábban érnek" szöveget ne vedd komolyan! Feminista rizsa és az érettség félreértelmezése.
Ha valakit csak fb-on tudtam elérni, akkor nem jelölgettem, hanem írtam neki. De nem olyan szánalmas szöveget, hogy "szeretnélek megismerni", hanem olyat, amire tud válaszolni. Általában egy-két nap után ők jelölnek be.
Ha egy suliba jártok, akkor jobb lenne személyesen, de ha a fb-ot választod és szimpatikusnak talál, akkor pár nap múlva szólítsd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!