Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok erre? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány ő 10-es én 8-os (hatosztályos gimi)

Gondoltam bejelölöm,de írjak hozzá üzenetet hogy meg szeretném ismerni vagy ilyesmi?

Elég magas vagyok a koromhoz tekintve,183 cm 81kg van egy kis feleslegem...aranyos,kedves vagyok.

2012. szept. 8. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
egy 10es nem fog járni egy 8ossal ...
2012. szept. 8. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
ohh dehogynem... :D hidd el ez náluk nem akadály, tapasztalat... :D
2012. szept. 8. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Szóval ne parázzak és csak jelöljem be..?

Első : lehet nem lehet igen,egy próbát meg ér

2012. szept. 8. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Ááá kisfiú vagy még, bár mennyire látszol érettnek, vagy akár az is vagy, de egy 10 és lány gondolkodása valószínűleg messze túlszárnyal. Egyszerűen más viselkedést, gondolkodást várnak, és inkább az idősebb fiúk érdeklik őket. Ha meg is ismer valószínűleg megkapod hogy milyen cuki vagy, akár az öccse... De próbálkozni lehet :D azon a párton vagyok hogy amit nem próbálsz azt nem tudod h milyen
2012. szept. 8. 18:40
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi,jöhetnének még válaszok :D Főleg lányoktól :D
2012. szept. 8. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem járnék tőlem fiatalabb fiúval. max 1 talán egy év, de több nem. Amúgy is úgy tartják, hogy a fiúk későbben ének, mint a lányok..de ki tudja. Én inkább az érettebb fiúkat szeretem, a tőlem pár évvel idősebbeket. És nem csak a küldő miatt, hanem, mert a gondolkodásuk is jóval érettebb.

De am milyen a csaj?

18/L

2012. szept. 8. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Akivel most én "összejöttem", az kb. fél évvel fiatalabb srác nálam, az még jó, de most ha magamból indulok ki, tuti nem járnék egy 9.-sel.

16/L

2012. szept. 8. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szintén magamból kiindulva, egyetemista vagyok és simán összejönnék egy 11-dikes sráccal...:D Bár, ezt gimiben lehet nem vállaltam volna be, mert ugye ott cikinek tartottam volna, de egy próbát szerintem megér, nem mindenkinek egyforma a gondolkodása.

Ha már bejelölöd, akkor szerintem írj, de csinálhatod úgy is, hogy bejelölöd, megvárod, míg visszajelöl és csak utána beszélgetsz vele.

2012. szept. 8. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:

A "lányok korábban érnek" szöveget ne vedd komolyan! Feminista rizsa és az érettség félreértelmezése.

Ha valakit csak fb-on tudtam elérni, akkor nem jelölgettem, hanem írtam neki. De nem olyan szánalmas szöveget, hogy "szeretnélek megismerni", hanem olyat, amire tud válaszolni. Általában egy-két nap után ők jelölnek be.

Ha egy suliba jártok, akkor jobb lenne személyesen, de ha a fb-ot választod és szimpatikusnak talál, akkor pár nap múlva szólítsd le!

2012. szept. 8. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!