Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan reagálnátok ha kiderülne hogy a pasitoknak csak egy heréje van?
Figyelt kérdés
Okozna ez kiábrándultságot vagy undort?2012. jún. 5. 20:57
1/13 anonim válasza:
csak meglepne
eddig 1 pasim volt és ő hozzá sem engedett nyúlni a heréihez szóval nem sokat láttam/éreztem egy heréből
nem hiszem hogy emiatt szakítanék valakivel
2/13 anonim válasza:
Sehogy. Nem dőlne össze a világ.
3/13 anonim válasza:
Micsoda hülyeség, már miért okozna undort?
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem, lehet pótolni, meg az az egy here amúgy is dupla gőzerővel dolgozik.
5/13 anonim válasza:
Nyugi, Fraulein Braun, attól még egészen nagy ember lehet a kedvese, még a fél Európát is meghódíthatja.
6/13 anonim válasza:
Nem lenne belőle nagy probléma..furcsa lenne, de ha szeretem megszokom.
7/13 anonim válasza:
Nem érdekelne különösebben. Azért a gyerekvállalás miatt picit aggódnék, mert én sem vagyok teljesen rendben, vsznűleg nem lesz egyszerű a teherbeesés. Így meg aztán pláne nem szerintem:D
9/13 anonim válasza:
Az én egyik exemnek 1 volt. Egyáltalán nem érdekelt, nem számít. Attól ő még uolyan jó volt az ágyban, mint bárki más. Azóta már 2 gyereke van.
10/13 anonim válasza:
Csodálkoznék, mert ilyet még nem láttam, megnézném, hogy jééé tényleg csak 1 aztán itt kb. le is zárnám a témát :D 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!