Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit reagálnátok erre? Többi lent
Figyelt kérdés
Ha egy lány jó ideje néz titeket, akkor azért néztek vissza, mert nektek is esetleg bejön(?) Vagy volt már olyan, hogy azért néztetek vissza, "hogy ez mit néz" (?) Illetve szoktátok a kiszemelt lányt követni a szemetekkel(?)
köszönöm a válaszokat
2012. márc. 23. 23:44
1/6 anonim válasza:
engem nem nézett még senki :) nem mernek :)
2/6 anonim válasza:
Én szoktam követni a lányt a szememmel, de csak akkor, ha nem néz rám. Egyébként volt már is-is szituáció. Az mondjuk marhára idegesítő tud lenni, amikor az ember bámul valaki mást és a látóterében lévő csaj meg őt nézi, mert azt hiszi, hogy őt nézem és nem mondjuk a tájat. Egyébként az általában jel, ha többször elkapja a tekintetét az illető, amikor oda néz a másik. Ha csak egyszer fordul elő, akkor nem igazán. És igen, volt pár olyan helyzet, amikor "ez mit néz" szituáció volt, olyankor ronda pofákat vágok.
3/6 anonim válasza:
Esetleg azért mert bejön vagy esetleg azért, mert "mit néz". Ha tetszik akkor miért ne követném? Mondjuk, ha észreveszik rajtam, hogy bámulom a csajt, akkor nem nézek oda, hogy lássák milyen jól nevelt vagyok mégis :D
4/6 anonim válasza:
Ha a csaj nem érdekelt, akkor általában nem vettem észre, hogy nézett. De ha igen, és nem jött be, akkor ezt tudtára adtam. Ha érdekelt, akkor néztem, SOKAT. :-)
5/6 anonim válasza:
Én sokszor azért nézek vissza, mert bámulok a messzi távolba és látótérbe kerül a lány.
6/6 anonim válasza:
Ha velem szebje jön akkor a teljesen kizárt a szemkontaktus. Csak lejjeb tudok nézni. Ha háttal megy mindig lehajtom a fejem. De nem azért mert szomorú vagyok. Én utállom mellesleg ha valaki meredten néz. De ha sexin pillantásokat vett akkor azt biztos értékeli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!